Protipp

Csatát vesztettünk a bukikkal szemben

  • hatharom.com

Február harmadik hete nem vonul be arany betűkkel a Protipp históriás könyvébe. Ha rossz szájízzel is, de el kell könyvelnünk a veszteségeket.

Protipp - 8. hét
2015-02-16 00:00;2015-02-23 00:00;1;0
Így állunk az egész évben
2015-01-01 00:00;2015-02-23 00:00;1;1

Ez történt a héten

Az elmúlt héten a tippmesterek összesen 28 tippet adtak fel a Protipp-rendszerbe, ám ezek közül mindössze 12 fogadás bizonyult nyertesnek, ami 42,85 %-os találati arányt jelent. Összesen 142 egység lett kockára téve, amelyből 33,45 egység veszteség keletkezett, ez pedig -23,56%-os ROI-t jelentett. Az elmúlt hét eredményeit tehát nem tesszük ki az ablakba, de arra mindenképpen jó ez a számvetés, hogy lássuk, mennyire fontos a helyes bankrollmenedzsment és a megfelelő tétválasztás, melynek következetes alkalmazásával csökkenthetjük veszteségeinket. A tippeken végigfutva kijelenthető, egyik tippmesterünknek sem ment igazán, egyedül Cesc18-nak sikerült pozitív (2:1-es) találati arányt felmutatnia, amellyel minimális pluszban zárta a hetet. Az elmúlt hét nap eseményeihez tartozik még, hogy steve94 az elmúlt egy év gyengébb eredményei okán ismét gyakornoki státuszba került, így tippjei a junior tippmesterek csoportjában nem érhetőek el a továbbiakban.

Így állunk az évben

Az elmúlt hét gyászos eredménye sajnos az egész éves teljesítményre is káros hatással volt, szerencse a szerencsétlenségben, hogy volt "miből bukni". 2015-ben 251 tipp után tudunk mérleget vonni: a tippadók 137 nyertes tippel, azaz még így is impozáns, 54,58 %-os találati aránnyal bírnak, 1258 egység megforgatása után + 45,15 egység profittál állnak, ami +3,59%-os ROI-t jelent.

Amire fogadunk

Amint azt már megszokhattátok, a hatharom.com tippmesterei a lehető legszélesebb skáláról válogatják a tippeket. Az elmúlt héten a csapatsportok voltak előtérben, de olvashattatok elemzéseket teniszmeccsekre és sífutásra is. A következő héten számos izgalmas sporteseményt rendeznek - többek között folytatódik az OTP Bank Liga küzdelemsorozata -, így a tippmestereknek lesz miből válogatniuk ezúttal is. Ha kíváncsi vagy milyen sportesemények várnak ránk a héten, kattints beharangozó cikkünkre!

Keressük a hét tippjét

Mint a heti összesítőkben rendszeresen, így ezúttal is találhattok egy szavazást, melyben arról voksolhattok, hogy Nektek melyik tipp tetszett a legjobban a vizsgált időszakban. A múlt heti szavazáson mr. blonde tippje lett a nyertes, akinek simán ült a Fradi felkészülési meccsére kínált tippje. Az FTC 4-1-es sikere 1.85-szörös oddsot ért annak, aki tippmesterünkkel tartott.

Szavazz a nyolcadik hét tippjére!x;

Próbáld ki a PROTIPP RENDSZERT

A hatharom.com legnépszerűbb funkciója már több mint egy éve szállítja nektek a jobbnál jobb tippeket, a rendszeres felhasználók pedig már tisztában vannak vele, hogy a tippmesterek hosszútávon is képesek kiemelkedő profitot termelni. Akik még nem próbálták a Protippet, azok figyelmébe ajánljuk a FAQ-t, ahol a leggyakrabban felmerülő kérdésekre találjátok meg választ, míg a rendszer használatához néhány hasznos tanácsot itt olvashattok. Nyerjünk együtt!

Korábbi összesítések: