Magyar foci

Szivics nem adja fel, de Rossinál a fór

megosztom

3-2-es előnyből várhatja a Ligakupa nyolcaddöntőjének visszavágóját a Budapest Honvéd, amely hazai pályán már nem engedné ki kezéből a továbbjutást. Ugyanakkor a Diósgyőr sem kirándulni megy a fővárosba.

Szivics és Rossi kézfogója / dvtk.eu

Hiába volt felforgatott és tartalékos a Budapest Honvéd kerete, Marco Rossi győztes meccsel debütált újra a kispesti kispadon. A tar frizurájú olasz mester remek érzékkel nyúlt a fiatalokhoz, akik közül többen is jó teljesítményt nyújtottak, a három szerzett gól pedig alaposan feldobta az öltözőt, hiszen "emberemlékezet óta" nem szerzett egy meccsen három gólt a piros-fekete társaság.

A hazai pályán elszenvedett vereség ellenére azonban Miskolcon sem mondtak le a továbbjutásról, Tomiszlav Szivics vezetőedző szerint van miből erőt meríteniük a visszavágóra.

"Még csak 90 perc ment le a 180-ból, azaz a második „félidőben” lesz még lehetőségünk a javításra"- nyilatkozta a dvtk.eu-nak a DVTK vezetőedzője. - "Szerdán több szempontból is nagyon rossz napot fogtunk ki, de szombaton bebizonyíthatjuk, hogy mi vagyunk a jobb csapat. Az első mérkőzés eredményétől függetlenül nem változott a célunk, tovább szeretnénk jutni a negyeddöntőbe. Hasonló csapattal állunk fel mint otthon, de biztosan nem fogunk még egyszer hasonló gólokat kapni. Az első félidőben volt egy félóra, amikor játékban olyan teljesítményt nyújtottunk, amire bátran lehet építeni Kispesten is."

Az első mérkőzéshez hasonlóan a visszavágón sem játszhatnak azok a játékosok, akik az eredetileg kiírt decemberi időpontban nem tartoztak a kerethez, így a a vendégek részéről Milos Krstics, Koman Vladimir, Kovács Gábor és Kim Ho-Young mellett Julian Jenner és Egerszegi Tamás sérülés miatt biztosan nem léphet pályára, de a szerdán rúgást kapott Barczi Dávid és Lazar Marjanovics játéka is kérdéses.

Noha Miskolcon is nyerni tudtak a fővárosiak, a Bozsik-stadionban sem ők az esélyesek, legalábbis az oddsok alapján. A bet365-nél több, mint háromszoros szorzót fizetnek a hazai sikerre, míg a vendég győzelemmel pénzünk dupláját nyerhetjük.

Oddsok a végeredményre     
Honvéd Döntetlen Diósgyőr
3.20 3.40 2.20
Fogadás a gólok számára    
2.5 felett 2.5 alatt
1.77 2.02
[1924288] 2015-02-21 14:00:00 Honvéd - Diósgyőrx;

 

megosztom