Bajnokok Ligája

Hiába vezetett, a döntetlennek is örülhet a Chelsea Párizsban

Gyengécske első félidőt követően a PSG remek második 45 percet produkált, de erejükből így is csak az egyenlítésre futotta.

Kifejezetten óvatos stílusban kezdődött a mérkőzés Párizsban. A hazaiak ugyan igen támadó felállással léptek pályára, hiszen elöl kezdett a szupertrió, ennek ellenére az első lehetőséget a tizedik percben jegyezhettük fel. A 37. percben aztán a vendégek közel sem annyira a gólokért felelős triója, Terry, Cahill és Ivanovics hozta össze a Chelsea vezető találatát. Terry középreadását Cahill sarokkal a szerb bekkhez továbbította, aki közelről bevette Sirigu kapuját. Parádés találat volt.

A fordulás után aztán új fokozatba kapcsoltak a franciák és parádésan játszottak. Cavani révén sikerült is az egyenlítés igen hamar.

A gólt követően is támadtak tovább a franciák, Cavaninak és Lavezzinek is volt ordító gólhelyzete, de az eredményjelzőn végül maradt az 1-1. Ez mindenképpen a Mourinho-gárda számára hízelgő még úgy is, hogy ők szerezték meg a vezetést. Izgalmas visszavágó elé nézünk!

[1877919] 2015-02-17 20:45:00 Paris Saint Germain - Chelseax;

Az első pillanattól fogva támadólag lépett fel a Bayern München Lvovban, ahol a bajorok többször már saját térfelükön letámadták az ukránokat. A hatalmas mezőnyfölény azonban inkább csak labdabirtoklásban mutatkozott meg, ám a 75%-os fölényt nem tudták helyzetekre sem váltani a németek.

Az első igazán érdekes momentumra a 65. percben került sor, amikor is a 100. BL-találkozóját játszó Xabi Alonso állította meg szabálytalanul Taisont, amiért megkapta második sárga lapját. A kiállítás után felváltva próbálkozott mindkét csapat, de különösebb izgalmakat nem tartogatott ez a félidő sem. A 0-0-s végeredmény igazságosnak mondható.

[1877956] 2015-02-17 20:45:00 Sahtar Donyeck - Bayern Münchenx;
Percről percre: BL_2015_02_17x