Premier League

A Chelsea szenvedve, a City simán nyert

Maradt a hétpontos különbség a bajnok és a trónkövetelő között, a MU feljött a dobogó harmadik fokára, az Arsenal visszaelőzte a Tottenhamet, és a Liverpool is közelebb került a tűzhöz, avagy ez történt a Premier League 25. fordulójában.

Willian a 90. percben nyerte meg a Chelsea-nek a meccset.

Simának indult, mégis kínkeservesen nyert az Arsenal az utolsó Leicester City ellen. A Rókák kezdték aktívabban a mérkőzést, több helyzetet is kidolgoztak, azonban mégis az Ágyúsok szerezték meg a vezetést. A 27. percben Mesut Özil szögletét Laurent Koscielny kapásból vágta a bal alsó sarokba. A félidő lefújása előtt Theo Walcott duplázta meg a hazaiak előnyét, az angol válogatott játékos kapásból bombázta a Mark Schwarzerről kipattanó labdát a hálóba. A második játékrészre egy teljesen más Arsenal futott ki a pályára, Arséne Wenger játékosai nagy képűen játszottak, s a Leicester felébredt, a vendégek több ziccert is elpuskáztak, de végül a 61. percben Andrej Kamaric szépíteni tudott. A folytatásban is kiegyenlített erők küzdelme folyt a pályán, azonban a piros-fehérek végül kiszenvedték a győzelmet. Az Ágyúsok egygólos sikere 4.10-szeres pénzt ért a fogadóirodákban.

Az Arsenal-Leicester mérkőzés összefoglalója:

Kiváló iramban kezdődött a Liverpool-Tottenham rangadó, s az első negyed óra végén Lazar Markovics szerzett vezetést a Vörösöknek. A gólnak köszönhetően a Tottenham még jobban odalépett a gázpedálra, s a 26. percben ennek meg is lett az eredménye, Harry Kane talált be 11 méterről. Az első félidő végén még a Vörösöknek akadt még egy lehetősége, de a kapufa megmentette a Spurst. A fordulás után is a vendéglátók voltak az aktívak, büntetőt harcoltak ki, amit Steven Gerrard értékesített. Az egyenlítésre ezúttal sem kellett sokat várni, egy szabadrúgást követő kavarodás után Moussa Dembélé lábáról került a játékszer a hazaiak hálójába. A hajrára Brendan Rodgers pályára küldte Mario Balotellit, aki végre meghálálta a bizalmat, s a 83. percben eldöntötte a találkozót. Adam Lallana hajszálpontos centerezése után, mindenkit megelőzve tessékelte a labdát a vendégek hálójába az olasz válogatott játékos, aki így megszerezte első Premier League találatát a liverpooliak mezében. A mérkőzésre nekünk is volt tippünk, aki velünk tartott, az a tétje 1.69-szeresét kapta vissza a rangadót követően.

A Liverpool-Tottenham mérkőzés összefoglalója:

 

Simán nyert a Manchester United a Burnley ellen, a Vörös Ördögök egyik játékosa pedig történelmet írt a Premier League-ben. Történt ugyanis, hogy Louis van Gaalnak már az ötödik percben cserélnie kellett, Phil Jones helyére Chris Smalling állt be, aki később a meccs főszereplője lett. A hatodik minutumban már vezetett is a MU, Smalling bólintott az újonc hálójába. A 12. percben viszont egyenlítettek a vendégek, Danny Ings fejelt David De Gea kapujába. A szünetre viszont mégis a United vonult előnnyel, a 48. percben Ángel Di María középre ívelést újfent Smalling juttatta a vendégek kapujába, így a PL-történetének első olyan játékosa lett, aki az első félidőben csereként beállva duplázni tudott. A második félidőben kevesebb említésre méltó eseményt hozott, a 82. percben viszont egy teljesen jogosan megítélt büntetőt váltott gólra Robin van Persie, aminek köszönhetően a hazaiak 3-1-re nyertek. A találkozóra tippel is készültünk, aki pedig velünk tartott a pénze 1.69-szeresét nyerte vissza.

A Manchester United-Burnley mérkőzés összefoglalója:

 

Könnyed győzelmet aratott a Manchester City a Stoke otthonában, a bajnok 4-1-re nyert. A 33. percig tartotta magát a piros-fehér alakulat, amikor jött Sergio Agüero, s mattolta a Fazekasok védelmét. A folytatásra viszont összekapta magát a Stoke, s még a szünet előtt sikerült kiegyenlítenie Peter Crouch fejesgóljával. A második játékrész elején viszont a vendégek eldöntötték a találkozót, előbb James Milner, majd újfent Agüero is betalált, míg a kegyelem döfést a korábban sérüléssel bajlódó Samir Nasri adta meg. A legalább háromgólos vendégsikerre a fogadóirodák közel hatszoros pénzt fizettek vissza a mérkőzést követően.

A Stoke-Manchester City mérkőzés góljai:

 

Alaposan megszenvedett az éllovas Chelsea az Evertonnal, José Mourinhóék az utolsó percben döntötték el a három pont sorsát. A londoniak kezdték jobban a találkozót, azonban igazi lehetőség nem adódott előttük, igaz, a vendégek előtt sem az első játékrészben. A fordulást követően ott folytatódott minden, ahol abba maradt, viszont a hajrára felgyorsultak az események. A 87. percben Nemanja Matics találatát érvénytelenítette les címén a játékvezető, majd a következő minutumban Gareth Barryt második sárga lapja miatt kiállították. Az emberelőnyt azonnal kihasználta a Chelsea, Willian 18 méterről talált be a Stolverkosok kapujába. Ha nehezen is, de nyertek a Kékek, s aki velünk tartott, az a pénze 1.34-szeresét nyerte meg.

A Chelsea-Everton mérkőzés összefoglalója:

A Hull City meglepően könnyedén győzte le az Aston Villát, a Tigrisek kétgólos győzelmére 4.80-szoros tétet fizettek vissza a bukmékerek. A QPR bő tízszeres pénzért verte meg idegenben két góllal a Sunderlandot, a londoniak a forduló egyik legnagyobb meglepetést okozták keddi sikerükkel. A Southampton emberelőnyben sem tudta legyőzni a West Hamet, a gólnélküli döntetlenre a bukmékerek tízszeres pénzt kínáltak a találkozó előtt. A Crystal Palace hazai pályán játszott remit a Newcastle ellen, az iksz 3.39-szeres oddson lehetett fogadni. A West Brom 2-0-ra győzte le a Swansea-t, a birminghamiek legalább kétgólos sikere bő ötszörös pénzt ért.

2015-02-10;47
2015-02-11;47
163919
8598#00