NFL

Minden fogadó jól járt Katy Perry melleivel

  • Javi Moreno

Egy fogadóiroda nem tudta eldönteni, hogy mennyit is villantott az énekesnő, így pedig minden fogadó nyert.

Több szempontból is igen látványosra és izgalmasra sikeredett a Super Bowl halftime showja. A változatos zenei repertoár és a gyönyörű showelemek mellett a fogadók végigizgulhatták, hogy vajon mennyit fog Katy Perry villantani bájaiból. Ez sem véletlen, ugyanis néhány bukinál lehetett pénzt tenni még arra is, hogy látunk-e dekoltázst a műsor alatt.

Néhány képkocka a műsorból

A BetOnline fogadóirodánál egyértelműen a cicikre szavaztak, ez mindössze 1.20 volt, míg a férfiúi szemeknek oly kedves látvány elmaradása underdognak számított, 4.50-ért tehettük, hogy Perry visszafogott öltözékben dalolászik. Azonban az az érdekes eset fordult elő, hogy az iroda nem tudta egyértelműen eldönteni, hogy tulajdonképpen ez most dekoltázsnak számított vagy sem, ezért mindkét kimenetelre fogadókat kifizette. Hogy az angolban pontosan mit is értenek "cleavage" alatt, azt nehéz meghatározni, mindenesetre az iroda álláspontja az volt, hogy bár az énekesnő mutatott némi fedetlen felületet, a melltartó hiányában mégsem eleget, hogy teljesen egyértelmű legyen a kimenetel.

Így tehát azon bátor fogadók, akik Tom Brady vagy Marshawn Lynch teljesítménye helyett ilyen izgalmas dolgokra fogadtak, mindenképpen jól jártak. Ahogyan mi is, hiszen az idei halftime show egyértelműen az utóbbi évek legjobban sikerült műsora volt.