NFL

Alig ért véget a szezon, máris itt az első Super Bowl-botrány

  • Javi Moreno

Egyesek tudhatták, milyen hosszú lesz az amerikai himnusz, vagy véletlen a szokatlanul magas fogadási összeg?

Mindössze néhány órája, hogy a New England Patriots egy fantasztikusan izgalmas döntőben felülmúlta a Seattle Seahawks együttesét, letaszítva ezzel a trónról Russell Wilsonékat, de az újságírók máris megtalálták újabb pikáns témájukat. Ez pedig nem más, mint a himnusz, illetve annak hossza.

Mint azt mi is megírtuk, a fogadóirodák előszeretettel kínálnak oddsot olyan őrült fogadási lehetőségekre, mint például a Super Bowl előtti himnusz időtartama. A bukik idén 122.5 másodpercre lőtték be Idina Menzel előadásának határát, amit végül két szekundummal túl is szárnyalt az énekesnő. A bukik azonban a szokatlanul magas beérkezett tét miatt több helyen is lezárták a fogadási lehetőséget.

Menzel a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón nem túl szerencsésen válaszolt a himnusz hosszát firtató kérdésre: "Nem vettem fel az éneklésemet, így nem tudom, milyen hosszú lesz. De mondjátok meg, hogy mennyire szeretnétek hosszúra, és akkor kicsit elnyújtom. Majd figyelni fogom az órát vagy ilyesmi" - viccelődött Menzel.

Hogy az énekesnő stábjából fogadott-e valaki hatalmas összegben az eseményre, vagy máshonnan eredhetett a szokatlanul magas tét, azt nem tudni, mindenesetre valószínűleg nyomozás indul az ügyben.