Premier League

Diego Costa hiányában is Chelsea-sikert várnak tippelőink

Szombaton 18:30-kor csap össze a Chelsea és a Manchester City a Premier League 23. fordulójának csúcsrangadóján. Olvasóink döntő többsége Mourinhóék sikerét várja.

Ahogyan arról Premier League-előzetesünkben már részletesen írtunk, a Chelsea-Manchester City rangadó akár a bajnoki címről is dönthet. José Mourinho együttese jelenleg 5 ponttal előzi meg Manuel Pellegrini alakulatát, a különbség pedig nyolc pontosra is duzzadhat a tabella első és második helyezettje között, amely tekintélyesnek mondható a szezon ezen szakaszában.

[1724203] 2015-01-31 18:30:00 Chelsea - Manchester Cityx;

Olvasóink szombaton 17:00-ig 354 tippet adtak fel a találkozóra, és - összhangban a mi előrejelzésünkkel - 56%-uk hazai sikert vár. A tippek mindössze 13%-a érkezett a vendégek sikerére, míg a döntetlent a tippelők 31% "ikszelte" be. Noemail meg is indokolta, miért vár pontosztozkodást a rangadón: "Costa és Fabre nélkül a nem túl acélos formában játszó Chelsea. Náluk már csak a City nincs jobb formában, így két sztárcsapat méri össze erejét, akik sokkal jobbak voltak a szezon elején. Véleményem szerint a remi senkinek sem rossz, így Mouék pontosztozkodásban fognak "megegyezni". Tipp: 1-1".

A gólszerzők tekintetében Diego Costa hiányában tippelőink Sergio Agüero találatára számítanak. Ha ez bekövetkezik, és a City győzelemmel távozna Londonból, vaskos 6.50-szeres szorzóval számolhatunk a    -en. Ha még nem tippeltél a találkozóra, alább megteheted, Premier League-tippjátékunkban értékes szurkolói relikviákért játszhatsz.

premier-league-2014-2015
163919