Sportfogadás

Szuperkombik a hétvégi Premier League-fordulóra!

megosztom

Ha a hétvégi Premier League-meccsekre fogadnál, akkor a Betwayen a helyed!

A szokásos promókon - lásd lejjebb - kívül jobbnál jobb kombi szorzókkal rukkolt ki a Betway a hétvégi Premier League-fordulót illetően. A szuperkombi lényege, hogy az iroda lényegesen jobb oddsokon kínálja ezeket a szelvényeket, mint azt a szorzók indokolnák, így jóval kedvezőbb ajánlatot kapunk. Lássuk miről is van szó:

A hétvégi   szuperkombik
Kombi Megemelt szorzó Alapszorzó
Nyer a Tottenham, a Chelsea, a Liverpool és a Manchester United 8.50 7.50
Harry Kane és Diego Costa is szerez gólt a hétvégén 5.00 4.00
Manchester City nyer és Sergio Agüero szerzi az első gólt 7.00 5.50
Nyer a Crystal Palace, a Leicester City és a Manchester United 13.00 12.11
Nyer a West Ham, a Manchester City és az Everton 6.00 5.50
Messze a Betway kínálja ezen kombinációkra a legmagasabb szorzót a piacon!


Emellett a betway erre a hétvégére is meghirdeti állandó promócióit, amelyek remek kockázatcsökkentési lehetőséget rejtenek magukban. Sokszor csak nüanszokon múlik egy-egy szelvény kimenetele, ezekkel a nagyszerű akciókkal néhány kellemetlen pillanattól óvhatod meg magad!

A     állandó promóciói
Tegyél egy legalább öt mérkőzésből álló kombit - csak a háromesélyes fogadások számítanak - a Premier League meccseire, és ha egy mérkőzésen megy el a fogadásod, akkor a Betway visszatéríti a téted maximum 25 fontig (vagy ennek megfelelő valutáig).
Fogadj félidő/végeredményre vagy pontos eredményre bármely Premier League-mérkőzésen, és ha fogadásod egy olyan góllal megy el, amely 84:59 után esik, akkor a Betway visszatéríti a téted maximum 25 fontig (vagy ennek megfelelő valutáig).
A részvételi feltételek a Betway oldalán, a promotions aloldalon érhetők el.

A fenti nagyszerű promóciókon kívül a Betway  és a hatharom.com jóvoltából egy nagyszerű tippjátékban is részt vehetsz, ahol szurkolói relikviákat nyerhetsz! Egyszerűen csak ki kell töltened az alábbi szelvényt, és ha jól tippelsz, tiéd lehet kedvenc csapatod szurkolói sálja vagy sapkája.

premier-league-2014-2015

Nincs még    -számlád?

Ha most regisztrálsz 18.500 HUF bónuszban is részesülhetsz! A részletekért KATTINTS IDE!

megosztom