Sportfogadás

Ezért lesz érdemes velünk tartanod 2015-ben!

  • hatharom.com

Mivel az elkövetkezendő évben rengeteg esemény kerül megrendezésre, így a hatharom.com Tippmestereinek segítségével próbálunk némi támpontot adni, hogy mire lesz érdemes odafigyelni 2015-ben, azaz miből tömhetjük tele zsebeinket.

Tomihmv

Az első senior tippmesterünk 2015-ös éve is igen sűrű lesz, hiszen valamennyi általa preferált sportágban komoly események kerülnek megrendezésre. Vízilabdában a szokásos bajnoki és nemzetközi kupaküzdelmek mellett világbajnokságot rendeznek júliusban, Kazanyban, s ha hasonlóan teljesít, mint a 2014-es budapesti Eb-n, akkor nem panaszkodhatnak az előfizetők. Jégkorongban az A-csoportos és divízió I-es világbajnokság ideje alatt lesz érdemes Tomihmvvel tartani, míg kézilabdában a bajnoki és nemzetközi kupamérkőzések mellett a januári férfi, illetve a decemberi női világbajnokságról is kaphatunk szaftos tippeket tippmesterünktől. Mindezeken kívül kosár- és focitippekkel is biztosan jelentkezik majd Tomihmv, ám ezen sportágakból vélhetően csak a bajnoki, a honi és nemzetközi kupamérkőzések közül válogat senior tippmesterünk.

mr.blonde

mr.blonde számára sem lesz unalmas a 2015-ös év, hiszen a kézilabda szerelmeseként januárban nyomban férfi világbajnokságot rendeznek Katarban. Természetesen a bajnokságok is folytatódnak tavasszal, és a Bajnokok Ligája is a finiséhez érkezhet.  Persze ezek mellett is jelentkezik tippekkel mr.blonde, február végétől például a magyar labdarúgó bajnokságból is rendszeresen szállítja majd a profitot, mindeközben a különböző külföldi foci sorozatokból is lesznek fogadásai.

Cesc18

Egyéni sport szakértőnk az idei évhez hasonlóan 2015-ben is nagy hangsúlyt fektet a teniszszezonra. Egész évben olvashattok majd tőle előzeteseket, elemzéseket és természetesen a tippek sem maradhatnak el. A tenisz mellett a téli sportok, darts, kerékpár és a snooker játssza majd a főszerepet Cesc18-nál, no meg persze a kazanyi úszó- és pekingi atlétikai-világbajnokság. Tippmesterünk különösen készül a bringaszezonra, hiszen idén ebben a sportágban volt az egyik legsikeresebb. 

Cipolla, steve94

Az idei esztendőben két új tippmestert is köszönthettünk a Protipp-rendszerben. Cipolla repertoárjában a jövő évben is sok sportág fog szerepelni. Téli sportokra, teniszre, focira, dartsra, snookerre és kerékpárra is kapunk majd tőle tippeket, de gőzerővel készül a férfi kézilabda-világbajnokságra is. steve94 a labdarúgás megszállottja, nála 2015-ben is a foci játssza majd a főszerepet, és külön érdemes lesz rá odafigyelni, hiszen időnként zseniális döntetlen tippeket kaphatunk tőle. 

Arra pedig külön felhívnánk a figyelmeteket, hogy aki érez magában kellő elhivatottságot, az bátran jelentkezhet Tippmesternek, hiszen a kapu mindenki előtt nyitva áll!

Így teljesítettek a hatharom.com tippmesterei 2014-ben
2014-01-01 00:00;2015-01-01 00:00;1;1