Heti műsor

A hét, amikor szinte megáll az élet

Alig rendeznek a héten sportesemény, Angliában viszont most indul be az élet, a Chelsea például háromszor is pályára lép. Olasz Szuperkupa döntőt rendeznek Dohában, jön az NFL alapszakaszának utolsó köre, szűkül a darts vb mezőnye, na, és persze téli sportokat is rendeznek az előttünk álló hét napban.

A Juve még bezsebelhet egy címet 2014-ben.

Hétfőn még az olaszokra, aztán az angolokra figyelünk

Legalább is, ami a labdarúgást illeti az előttünk álló hét napban. Az olaszok fura mód a Szuperkupa döntőjüket eltolták december 22-ére, de ez még hagyján, a finálét idén Dohában vívja a bajnok Juventus és a kupagyőztes Napoli. A bukmékerek szerint találkozó esélyese a fekete-fehér csapat, az oddmesterek nagyjából 1.57-szeres pénzt fizetnek, ha Massimiliano Allegriék emelik magasba a trófeát.

Angliában beindul a nagyüzem, a Chelsea például a héten háromszor (!) is pályára lép. José Mourinhóék először a Stoke otthonában szerepelnek, majd a West Ham-et fogadják, s végül Southamptonba utaznak. Mindannyiszor a Kékek az esélyesek, ha egy szelvényen megfogadjuk, hogy hét nap alatt háromszor nyer a Chelsea, mindössze 3.50-szeres pénz ütheti a markunkat.

A többi PL-nagyágyúra kevesebb meccs vár, de mindenkinek kijut a jóból. A Manchester United a jó passzban lévő Newcastle-el és Tottenhammel mérkőzik. A szarkák ellen masszív favoritok a Vörös Ördögök, Londonban viszont meggyűlhet a bajuk. Az Arsenalra két városi rangadó vár, előbb a QPR, majd a West Ham ellen, s mindkétszer az Ágyúsok az esélyesek a bukik szerint.

A Manchester City akár át is veheti a vezetést a héten az angol élvonalban, hiszen a West Brommal és a Burnleyvel találkozik, előbbi meccsen 1.45-szörös, utóbbin 1.18-szoros pénzért fogadhatunk a bajnokra. A Liverpool csak pénteken játszik, akkor is a Burnley otthonában, ahol három egységgel gyarapíthatja pontjainak számát, igaz, az oddmesterek szerint nem tuti a vendégsiker, a Vörösökre 1.85-szörös szorzót kínálnak.

2014-12-22;47
2014-12-26;47
2014-12-28;47

Valamennyi Premier League forduló előtt előzetessel jelentkezik a hatharom.com!

A Partizan otthonában kellene helytállnia az Olajnak.

A teremsportoknál szinte megáll az élet

A héten már csak a Szolnoki Olajért szoríthatunk, a csapatra pedig ráfér a szurkolás, ugyanis a magyar bajnok a Partizan Belgrád otthonában vendégeskedik kedden. A találkozó toronymagas favoritja a szerb csapat, a bukmékerek többpontos hazai sikert várnak. A mérkőzést megelőzően a hatharom.com beharangozóval jelentkezik.

A kosarasoknál még az NBA-re érdemes figyelni, a vízilabdásoknál viszont semmire, hiszen érdemi találkozót már nem rendeznek. A kézilabdázóknál is csak Németországban vívnak bajnokikat, ott viszont olyanokat, mint a Kiel-Hamburg vagy a Hamburg-Löwen. A jégkorongozók világában nem áll meg az élet, az NHL-ben, a KHL-ben de még a MOL Ligában is jön az év végi hajtás.

Az NFL-ben, a darts vb-n és a téli sportoknál még csak most kezdődik az érdemi rész

Az amerikai foci szerelmesei nem unatkoznak majd a héten, hiszen pikáns mérkőzések várnak ránk az alapszakasz utolsó fordulójában, többek közt megrendezésre kerül a Green Bay Packers-Detroit Lions, a Pittsburgh Steelers-Cincinnati Bengals és a San Francisco 49ers-Arizona Cardinals találkozó. Aki ezúttal sem akar lemaradni a hét legjobb NFL-tippjeiről, annak a hatharom.com-on a helye!

A téli sportok szerelmeseinek sem kell aggódniuk, ismét nagyüzem lesz! Oldalunk kiemelt figyelmet szentel a téli sportokra, így a heti műsor mellett, előzetesekkel, tippekkel, ötletekkel és kulisszatitokkal is szolgálunk az elkövetkezendő hét napban!

Na, és a darts világbajnokságról sem feledkezhetünk meg, a torna folytatódik, s fokozódnak az izgalmak. Napi előzetesek mellett tippekkel is várja Olvasóit a hatharom.com!

Fontosabb TV-s közvetítések
Hétfő
18:10 Juventus-Napoli DIGI Sport1
20:00 Darts vb Sport1
20:45 Stoke-Chelsea DIGI Sport1
Kedd
02:30 Cincinnati Bengals-Denver Broncos Sport2
20:00 Partizan Belgrád-Szolnoki Olaj Sport2
20:00 Darts vb Sport1
Csütörtök
20:30 San Antonio Spurs-Oklahoma City Thunder Sport1
23:00 Miami Heat-Cleveland Cavaliers Sport1
Péntek
13:25 Chelsea-West Ham DIGI Sport1
15:50 Manchester United-Newcastle DIGI Sport1
18:25 Arsenal-QPR DIGI Sport1
Szombat
13:30 Darts vb Sport1
Vasárnap
12:40 Tottenham-Manchester United DIGI Sport1
13:30 Darts vb Sport1
15:05 Soutampton-Chelsea DIGI Sport1
15:55 West Ham-Arsenal DIGI Sport2
17:10 Newcastle-Everton DIGI Sport1
A teljes műsort IDE KATTINTVA éred el!
  • Pro
    Tomihmv
    2014. december 22., Hétfő 14:29

    Szerb Kupa | Partizan Belgrád - Radnicski

    2014. december 22., Hétfő 20:00
    • Ország:Ismeretlen
    • Fogadás típusa:Bármi más
    • Tipp:Ázsiai hendikep: Radnicski -1,5
    • Időszak:Teljes játékidős fogadás
    • Odds:1.90
    • Eddig éri meg:1.8
    • Tét:4
    • INDOKLÁS:

      A Szerb Kupa fináléját rendezik hétfőn Óbecsén, ahol a Partizan és a Radnicski méri össze tudását. A belgrádi klub az előző évben komoly anyagi gondokkal küzdött, ami még most is fennáll, így nyáron egy kivételével kiárulta legjobbjait, igaz, Mandics is eligazol jövőre. A Radnicskinél is nagy volt a jövés-menés, de a kragujeváci csapat közel sem gyengült annyit, mint a belgrádi. Noha a két Filipovics, Korolija és Zslokovics távozott, azért érkezett Dedovics - az előző évben a legjobb játékosa volt a Partizannak -, Trajkovics, Marko Csuk, Petkovics és Buric.

      A Partizan tulajdonképp egy ificsapat, s csak a sorsolásnak köszönheti - a fekete-fehérek a Vojvodinával elődöntőztek, míg a másik ágon a Zvezda a Radnicskivel játszott -, hogy bejutott a fináléba. Ezzel szemben a Radnicski jóval nagyobb játékerőt képvisel, rutinosabb, magabiztosabb és tegnapi is komoly győzelmet aratott a Zvezda felett - 12-6 -.

      Összességében úgy vélem, hogy semleges pályán kijön a felek közti tudásbeli különbség, és a Radnicski legalább két góllal legyőzi a Partizant.

    • Eredmény:

      4-5

  • Pro
    Cesc18
    2014. december 22., Hétfő 13:47

    Alpesi sí, Madonna di Campiglio | Férfi műlesiklás

    2014. december 22., Hétfő 17:45
  • Pro
    Tomihmv
    2014. december 22., Hétfő 12:42

    Lengyel bajnokság | Polonia Bytom - Unia

    2014. december 22., Hétfő 18:00
    • Ország:Ismeretlen
    • Fogadás típusa:Bármi más
    • Tipp:Ázsiai hendikep: Unia -3,5
    • Időszak:Teljes játékidős fogadás
    • Odds:1.75
    • Eddig éri meg:1.65
    • Tét:6
    • INDOKLÁS:

      Óriási gondok vannak a Bytomnál, a klub fizetésképtelen, rengeteg játékos elhagyta a csapatot, legutóbbi meccsükre mindössze 14 (!) játékost tudtak benevezni. Amióta megvannak a gondok, azóta nyolc góllal mindig kikaptak a hazaiak, és hétfőn is nagy esély van a nagy különbségű vereségre, hiszen a Oswiecim gárdájával találkoznak. A vendégek a középmezőnyhöz tartoznak, egy hete 8-0-ra nyertek a Katowicenél, novemberben pedig a Bytomnál nyertek öt találattal.

      A felek közt a fentebb említett dolgok miatt tovább nőtt a különbség, a hendikep mégis kisebb, ezért úgy vélem, hogy az Unia legalább négygólos sikerében komoly érték rejlik.

    • Eredmény:

      0-8

    • kimenetel
      Nyereség
    • 4.50