Serie A

Majdnem verhetetlenek csatája Torinóban - tippek

megosztom

A Juventus a sikeres BL-meccs után most a bajnokságban is megtartaná jó pozícióját.

Hétvégi tuti
Juventus-Sampdoria

Ki hitte volna, hogy 14 forduló elteltével a Juventus melletti másik együttes, amely csak egy vereséget számlál, az a Sampdoria lesz? Pedig a genovai gárda eddig csupán Milánóban kapitulált, az Inter ellen. Most ahhoz a Juventushoz látogat, amely szintén csak egyszer maradt pont nélkül, igaz, éppen a szombati ellenfél városi riválisa ellen.

[1786117] 2014-12-14 12:30:00 Juventus - Sampdoriax;

A keddi továbbjutást követően most egy ideig nem kell a Bajnokok Ligájára koncentrálnia a Juventusnak. Az Atlético elleni megnyugtató 0-0 után azonban a Samp ellen már nem lenne elég a döntetlen, hiszen a Roma továbbra is közel van Massimo Allegri együtteséhez. A Zebrák várhatóan ismét négy védővel állnak majd fel, ám Giorgio Chiellini nem lehet ott a pályán. Ott lehet viszont a vendégeknél az a Stefano Okaka, aki kiváló idényt fut. "Elvesztegetett hat-hét évet a pályafutásából. Mostanra azonban letisztult a játéka és a liga egyik legjobb középcsatárává vált" - nyilatkozta Sinisa Mihajlovics tréner.

Mi úgy véljük, hiába Okaka remek játéka és a Samp kiváló védelme, a Juventus más szintet képvisel a ligában, mint egy Genoa vagy Verona, amelyeket idegenben is le tudott győzni a csapat. A sikeres BL-meccs után egy fontos győzelem jön most Tévezéktől.

Juventus-Sampdoria
hatharom.com-tipp: Juventus nyer
Winmasters @1.35
bet365 @1.36
Betway @1.33
[1786117] 2014-12-14 12:30:00 Juventus - Sampdoriax;

Hétvégi lutri
Milan-Napoli

Minden sorozatot egybevéve, 11 meccsre rúg már a Napoli veretlenségi sorozata. Ám még sincs nagy ok az örömre Rafa Benítez együttesénél, hiszen a Cagliari, a Sampdoria és az Empoli ellen is csak egy pontot értek el Callejónék, így a táblázaton már csak ötödik a csapat. Milánóban azonnal ismét megtalálhatják a helyes utat.

Ne felejts el tippelni erre a mérkőzésre, hogy megnyerd a 10 rekesz sör egyikét a    különleges játékában!!! Részletek ITT!

"Bízunk magunkban, és kielemeztük azokat a hibákat, amelyeket nem szabad többet elkövetni. Nehéz meccs lesz a Milan ellen, jó játékosaik vannak, akikre oda kell figyelnünk" - mondta a spanyol mester. A Milannál várhatóan ismét a Bonera-Rami-Mexes-Armero trió fog kezdeni hátul, míg elől négy olyan játékost is találunk, akik gólt tudnak lőni. A piros-feketék legutóbb 2011-ben tudták legyőzni ellenfelüket, tavaly oda-vissza a Napoli nyert. Egy kis biztosítással ugyan, de mi ismét hasonló eredményre számítunk.

Milan-Napoli
hatharom.com-tipp: Napoli -0.25
Pinnacle @2.24
[1786119] 2014-12-14 20:45:00 AC Milan - SSC Napolix;

Hétvégi gól(l)eső
Cesena-Fiorentina

A bajnokság legrosszabb formájában lévő csapatához látogat az elmúlt három meccsen hét pontot bezsebelő Fiorentina. A Cesena mindössze egy győzelmet aratott idén, azt is az első fordulóban, ráadásul azt is a haldokló és megszűnés szélén lévő Parma ellen. Ezt leszámítva csak öt döntetlent tudtak elérni, igaz, hazai pályán a Sampdoria és a Milan sem tudtak legyőzni a fekete-fehéreket.

Cesena#ita-cesena

A Violák két szép idegenbeli siker után otthon tartottak egy pontot a Juventus ellen - ami egyáltalán nem kis eredmény. A firenzei csapat rendesen rápihent a Cesena elleni megmérettetésre, a cseréket játszatva ugyanis kikaptak 2-1-re az Európa Ligában a Dinamo Minszktől. Ugyan a csapat egyik gólfelelőse, Cuadrado ezúttal sem lesz ott a csapatban, azért minket erőteljesen meglepne, ha a Cesena megúszná maximum egy kapott góllal a mérkőzést.

Aquilani és Gomez kettőse három pontot érhet a Violáknak

Cesena-Fiorentina
hatharom.com-tipp: Fiorentina góljai 1.5 felett
Winmasters @1.83
Unibet 1.78
[1786113] 2014-12-14 18:00:00 Cesena - Fiorentinax;

Hétvégi specialitás
Parma-Cagliari

Nem elég, hogy a pályán is reménytelen a Parma helyzete, most már a meglévő kevés pontjaikat is elkezdték levonni, a játékosokkal szembeni tartozás rendezésének elmaradása miatt. Az Olasz Labdarúgó Szövetség kedden két hónapra eltiltotta Tommaso Ghirardi klubelnököt és Pietro Leonardi ügyvezetőt, illetve az egyesületet és a két vezetőt egyaránt 5000 euróra megbüntette. A csapat egy éve nem fizette ki a játékosok járandóságait, ennek köszönhetően csökkentette hatról ötre a pontok számát a szövetség. Csoda, ha így a csapat elvétve szerez csak pontot?

No, de a szardíniai csapatnál sem sokkal jobb a helyzet. Múlt héten a Chievótól kaptak ki 2-0-ra, így már ők is kiesőhelyen várják a Parma elleni találkozót. Utolsó két meccsükön nem találtak a kapuba, viszont ha az idegenbeli teljesítményüket nézzük, hét meccsen nyolc pontot gyűjtöttek és már 14 gólt szereztek.

Nem könnyű megjósolni, hogy két, ekkora gondban lévő csapat meccsén végül milyen eredmény születik, de merünk kockáztatni, hogy a Cagliari folytatja jó idegenbeli hagyományait és betalál kétszer is a vergődő Parma hálójába.

Parma-Cagliari
hatharom.com-tipp: Cagliari góljai 1.5 felett
Winmasters @2.38
bet365 @2.50
[1786121] 2014-12-14 15:00:00 Parma - Cagliarix;
jatssz-sorert-december-13-14
2014-12-13;55
2014-12-14;55
2014-12-15;55
165993

 

megosztom