Póker

Tabletesővel érkezik a Mikulás!

  • hatharom.com
Címkék:
megosztom

December 4-én a hatharom.com játékra invitál a 3D szoftveréről méltán kedvelt PKR pókertermében! A Mikulás puttonyában 10 Samsung Galaxy Tabletet hoz a játékosainak. A nevezési díj csupán $1!

Ha még nem próbáltad ki a      nagyszerű online pókertermét, itt a remek alakalom. A szuper grafikájáról híres szoftverrel játszva most a hihetetlen élmény mellett értékes nyereményekkel is gazdagodhatsz. A december 4-én csütörtökön 20 órától megrendezésre kerülő No Limit Texas Hold'em versenyen 10 darab Samsung Galaxy Tab 4 7.0 talál gazdára! A nevezési díj mindössze 1 USD, ráadásul a versenyen indulók száma várhatóan alacsony lesz (70-120 fő), így nagyon jó esélyt kapsz egy tablet megnyerésére!

 

A versenyen való részvétel egyetlen feltétele, hogy a hatharom.com-on keresztül regisztrálj a PKR termébe. Amennyiben ezt még nem tetted meg, itt pótolhatod!

 

    - Mikulási tableteső
A verseny részletei
Név Private Tournament #Santa Claus Special
Verseny ID 30949904
Nevezési díj $1
Időpont 2014.12.04. (csütörtök) 20:00 CET
Regisztráció kezdete már lehet regisztrálni
Vakszintek 10 perc
Kezdőstack 2.000
Kezdő vakszint 10/20
Késői regisztráció 30 perc
Jelszó Santa
A versenyre a hatharom.com-on keresztül létrehozott PKR-regisztrációval lehet nevezni. Amennyiben a jelszó beütése után nem tudsz nevezni, úgy az azt jelenti, hogy a PKR számlád nem hathármas. A nevezésekből összegyűlt nyereményalap szintén kiosztásra kerül.

Figyelem! A versenyt úgy találod meg a lobbyban, ha a lobby jobb oldalán váltasz a Classic viewra, majd a Type szűrők között kikapcsolod a "Hide Private" funkciót, ezt követően pedig a Tournament Search menüben rákeresel a verseny ID-jára, vagy a Santa szóra.

A tárgynyereményekért a verseny másnapján az info-kukac-hatharom-pont-com címen kell jelentkezni. A nyeremények a versenyt követő 1-2 héten belül kerülnek postázásra.

megosztom