Felkészülés

Feladják a horvátok a Messiék elleni meccset

Szerdán Londonban barátságos mérkőzést játszik egymással az argentin és a horvát válogatott. A dél-amerikaiakra kínált szorzó rohamtempóban zuhan, aminek az oka, hogy déli szomszédaink 13 játékost el sem visznek a meccsre.

Niko Kovacék tartalékos felállásban készülnek az argentinok ellen / hns-cff.hrSubasic, Corluka, Srna, Lovren, Vida, Modric, Rakitic, Pranjic, Perisic, Brozovic, Olic, Mandzukic, Rebic és Kramaric - ezek a játékosok nem biztosan nem lépnek pályára szerda este a vb-döntős Argentína ellen, miután a horvát válogatottnál úgy döntöttek, hogy a hétvégi, Olaszország elleni Eb-selejtezőre fókuszálnak inkább.

Niko Kovac, a horvátok szövetségi kapitánya tehát legjobbjai nélkül veheti fel a versenyt a Messivel felálló argentin válogatott ellen, de a sajtótájékoztatón elhangzottak alapján, ennek a meccsnek a végeredményre másodlagos a horvátok számára. "Ez nem egy tartalékos horvát válogatott lesz, hiszen sok játékosok már tagja volt a nemzeti csapatnak. Nem félünk Argentínától, amely a legjobb játékosaival készül a meccsre, a mi játékosaink számára kihívás lesz ellenük játszani. Akinek ez nem elég motiváció, az rossz úton jár" - nyilatkozta Niko Kovac, aki meglepetést okozna hétvégén a San Siróban. "Már elkészítettük a tervek, nem lesz semmi baj. Teljesen fel akarunk készülni az olaszok elleni meccsre." - tett hozzá. Nos, amíg a horvátok tehát kettébontották a keretet és gőzerővel készülnek a hétvégi tétmeccsre, addig az argentinok bombaerős kerettel érkeznek majd Londonba.

Tata Martino vezetésével a gauchók idáig két győzelmet és egy vereséget számlálnak, természetesen a tartalékos horvátok ellen nyerni akarnak. A keretet elnézve, erre minden esélyük meg is lesz, hiszen Martino mindenkit behívott, aki számít, sőt, közel három év után ismét a csapat tagja Carlos Tévez is.

A horvátok bejelentésének hatására az argentinokra kínált oddsok gyorsan esésnek indultak, a cikk születésének időpontjában nagyjából 1.25-ös oddson fogadhatunk rájunk.

Argentína kerete
Kapusok: Sergio Romero (Sampdoria), Nahuel Guzmán (Tigres), Willy Caballero (Manchester City)
Védők: Martín Demichelis (Manchester City), Pablo Zabaleta (Manchester City), Ezequiel Garay (Zenit), Marcos Rojo (Manchester United), Federico Fernández (Swansea City), Nicolás Otamendi (Valencia), Facundo Roncaglia (Genoa), Federico Fazio (Tottenham), Cristian Ansaldi (Atlético Madrid)
Középpályások: Lucas Biglia (Lazio), Ángel Di María (Manchester United), Javier Mascherano (Barcelona), Nicolás Gaitán (Benfica), Enzo Pérez (Benfica), Javier Pastore (PSG), Éver Banega (Sevilla), Roberto Pereyra (Juventus), Erik Lamela (Tottenham)
Támadók: Carlos Tévez (Juventus), Sergio Agüero (Manchester City), Gonzalo Higuaín (Napoli), Lionel Messi (Barcelona)

[1861648] 2014-11-12 20:45:00 Argentína - Horvátországx;
[1861648] 2014-11-12 20:45:00 Argentína - Horvátországx;