Magyar Válogatott

Keddig még megvásárolhatóak a kedvezményes jegyek a finnek ellen

Az MLSZ a nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbította a kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget.

Mint arról tegnap beszámoltunk, jól fogynak a jegyek a finnek elleni jövő hét pénteki Eb-selejtezőre, amely valószínűleg Dárdai Pál utolsó tétmeccse lesz a válogatott élén. A Magyar Labdarúgó Szövetség szeretné, ha minél többen ott lennének a Groupama Arénában, ezért a kedvezményes jegyértékesítést jövő hét keddig meghosszabbították.

A közlemény szerint, mivel ez lesz az első olyan válogatott találkozó, amelyre csak kártyával lehet bejutni, jelentősen megnőtt az érdeklődés irántuk. A kiadott szurkolói kártyák száma már meghaladja a 110 ezret, ezen belül több mint 10 ezer a Futballkártya-tulajdonosok száma.

Előregisztráció esetén a kártyák kiszállítása több napot vesz igénybe, és miután a kedvezményes vásárlás határidejének közeledtével sokan jelezték, hogy még nem rendelkeznek Futballkártyával, a Magyar Labdarúgó Szövetség úgy döntött, hogy meghosszabbítja a kedvezményes jegyvásárlás határidejét november 11-én éjfélig.

Ez azt jelenti, hogy kedden éjfélig 20 százalékos kedvezménnyel lehet belépőkhöz jutni, vagyis elhelyezkedéstől függően 2800-8800 forintba kerülnek a belépők, míg november 12-étől már 3500-11 000 forintért lehet megvenni ugyanezeket a jegyeket.

Klubkártyát személyesen az élvonalbeli kluboknál, Futballkártyát a budapesti kártyapontokon, a SYMA Csarnokban és a Bálnában található Ticket Express irodákban lehet kiváltani.

[1667494] 2014-11-14 20:45:00 Magyarország - Finnországx;
2014-11-14;50
157976