Kosárlabda

Komoly múlttal rendelkező légióst igazolt az Olaj

  • MTI

Parrish Petty személyében új amerikai légiós érkezik a magyar bajnok Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapatához.

A klub csütörtöki tájékoztatása szerint az irányító szerződése a szezon végéig szól. A játékos az elmúlt idényben előbb a fehérorosz Cmoki Minszket, majd az olasz Pesarót erősítette. Az idei felkészülést a Virtus Románál kezdte meg, s ha a papírjai megérkeznek, akár már a vasárnapi Adria Liga-mérkőzésen pályára léphet.

A december 10-én esedékes Európa Kupa-mérkőzés kapcsán az egyesület arról adott tájékoztatást, hogy a többi hazai EK-meccsel ellentétben a csapat akkor nem szerepelhet a debreceni Főnix Csarnokban, annak foglaltsága miatt. Mivel a Himki Moszkva elleni mérkőzés időpontjában valamennyi szóba jöhető csarnok foglalt, és a pályaválasztói jog felcserélését elutasították, így a vezetőség kezdeményezte az összecsapás szolnoki megrendezését, a Tiszaligeti sportcsarnok egy alkalomra történő engedélyeztetését. A szolnoki aréna eredetileg nem felelt meg a nemzetközi előírásoknak.

hatharom.com a legjobb magyar kosárlabdacsapat mérkőzéseiről rendszeresen jelentkezik beharangozókkal, ezen felül a nemzetközi kupasorozatokról is találhattok elemzéseket és tippajánlókat.