NB I

A Vidi-Honvéddal zárul a forduló

Az OTP Bank Liga 13. fordulójának zárómérkőzésén a listavezető Videoton a 12. helyen álló Honvédot fogadja. A fővárosiak a hét közepén egy büntetőpárbajba torkolló kupameccset játszottak a Fradival, ennek ellenére meglepetést okoznának a Videoton otthonában.

Carillo óvatosan fogalmazott a meccs előtt / Fotó: vidi.hu

"Nem kezdte jól a szezont a Honvéd, azonban olyan játékosaik vannak, akikben minden megvan ahhoz, hogy a folytatásban jó eredményeket érjenek el. Megnéztem az FTC elleni kupameccsüket és már akkor látszódott, hogy a csapat dinamikája, hozzáállása teljesen más. Egyre jobban szükségük van a pontokra, de látszik is a csapaton, hogy nagyon fűti a győzelmi vágy. A Honvéd keményen, szívósan védekezik, ezen kívül pedig nagy hangsúlyt helyeznek a támadásokra is - főleg ez utóbbiban érzem azt, hogy változtak volna az utóbbi időben. Az, hogy hét közben 120 percet játszottak a kupában, úgy gondolom, nem fog előnyt jelenteni számunkra. A Real-Barca előtt Cristiano Ronaldo is azt mondta, hogy ha két meccs között legalább két nap van, akkor már lehet kellően regenerálódni" - nyilatkozta a vidi.hu-nak Joan Carrillo, a fehérváriak vezetőedzője, akit zsinórban harmadszor választottak meg a hónap edzőjének.

"Százhúsz perces, szerdai kupameccsen vagyunk túl. Tizenegyesekkel maradtunk alul a Ferencváros ellen, ez okozott némi bánatot az öltözőben, de jeleztem a játékosoknak, hogy csütörtök reggeltől már csak a Videoton elleni bajnokira szabad koncentrálniuk" - ezek már a kispestieket irányító Csábi József szavai, aki szerint a Videoton ellen sokkal többet kell csapatának mutatnia.

"A zöld-fehérek ellen jól teljesítettünk, erre kell majd építenünk, annak ellenére, hogy Vécsei, Holender, Gazdag és Daud sem játszhat sérülés miatt, Ignjatovics meg az eltiltását tölti. Sokat kell majd tennünk az eredményes szereplésért a jó formában lévő, a tabellát megérdemelten vezető fehérváriak ellen, de vannak olyan tényezők, gondolok itt a szerdán mutatott játékunkra és az esélytelenebbek nyugalmára, amiket meglovagolhatunk. A Fradi ellen jobban fociztunk, a Videoton viszont a legjobb csapat, és abban is biztos vagyok, hogy ellenfelünk ezúttal nem fog majd úgy elfáradni a mérkőzés végére, mint szerdán." - fogalmazott Csábi, aki első győzelmét szerezné új csapatával a Sóstói stadionban.

Az egymás elleni eredmények alapján a vendégeknek lehet is keresnivalójuk, ugyanakkor az erőviszonyok alapján már a pontszerzés is óriási bravúrnak számítana.

[1732290] 2014-11-02 18:30:00 Videoton - Honvédx;
[1732290] 2014-11-02 18:30:00 Videoton - Honvédx;
164237