Szavazás

Mire megyünk Bukarestben?

Fokozódnak az indulatok, növekszik a feszültség, le sem tagadhatnánk, hogy szombaton az örök rivális Románia ellen lép pályára a magyar csapat. Az esélyek a románok felé húznak, de Dárdai kinevezése, valamint Szalai visszatérése bizakodásra adhat okot. Vajon mire megyünk Bukarestben?

Ahogy közeledünk a mérkőzés napjához, úgy szaporodnak meg a vélemények, volt és aktív játékosok, edzők és kapitányok mondták már el véleményüket a várható eredményről. A román oldal természetesen bizakodik, hiszen tavasszal tükörsimán vertek minket 3-0-ra, a jelenlegi csapatból a szövetségi kapitány Victor Piturca és Claudio Keserü is sima hazai győzelmet vár, míg a 80-as, 90-es évek legendás trénere, Jenei Imre szerint a mieinknek nincs esélye.

A magyarok viszont nem így állnak hozzá a találkozóhoz, Dárdai Pál ideiglenesen kinevezett kapitány szerint, ha sikerül összeállni és egységessé válni, akkor biztosan nem kapunk ki. A játékosaink is bizakodóak, nem akarnak kétszer ugyanabba a folyóba lépni, kérdés, hogy sikerül-e.

[1667487] 2014-10-11 18:00:00 Románia - Magyarországx;

Egy szó mint száz, annak rendje és módja szerint megoszlanak a vélemények, így pedig nehéz állást foglalni. Mint sportfogadással foglalkozó oldal, ugyanakkor kíváncsiak vagyunk a Ti véleményetekre is, ezért most útjára indítunk egy szavazást, amelyre a mérkőzés kezdetéig adhatjátok le a voksaitokat. Az észrevételeket és meglátásokat természetesen várjuk a hozzászólásaitokban is, a cél pedig, hogy közösen megtaláljuk a legjobb fogadási opciót a találkozóra, és együtt próbáljunk meg hasznot húzni a találkozóból!

Szerinted mire megyünk Bukarestben?x;
A román válogatott kerete
Kapusok: Costel Pantilimon (Sunderland), Ciprian Tatarusanu (Fiorentina), Silviu Lung (Astra Giurgiu)
Védők: Vlad Chiriches (Tottenham), Dorin Goian (Aszterasz Tripolisz), Florin Gardos (Southampton), Dragos Grigore (Toulouse), Cosmin Moti (Ludogorec), Razvan Rat (PAOK), Srgian Luchin (Steaua Bucuresti), Iasmin Latovlevici (Steaua Bucuresti)
Középpályások: Ovidiu Hoban (Hapoel Beer-Seva), Mihai Pintilii (al-Hilal), Gabriel Torje (Konyaspor), Alexandru Maxim (Stuttgart), Andrei Prepelita (Steaua Bucuresti), Cristian Tanase (Steaua Bucuresti), Alexandru Chipciu (Steaua Bucuresti), Gabriel Enache (Astra Giurgiu), Lucian Sanmartean (Steaua Bucuresti)
Támadók: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Ciprian Marica (Konyaspor), Claudiu Keserü (Steaua Bucuresti), Raul Rusescu (Steaua Bucuresti)
A magyar válogatott kerete
Kapusok: Király Gábor (Fulham), Dibusz Dénes (Ferencváros), Megyeri Balázs (Olimpiakosz)
Védők: Varga József (DVSC-TEVA), Simon Krisztián (Újpest FC), Juhász Roland (Videoton FC), Korhut Mihály (DVSC-TEVA), Fiola Attila (MVM-Paks), Korcsmár Zsolt (Greuther Fürth), Kádár Tamás (DVTK), Tamás Krisztián (Varese)
Középpályások: Elek Ákos (DVTK), Kalmár Zsolt (RB Leipzig), Tőzsér Dániel (Watford), Gera Zoltán (Ferencváros), Kovács István (Videoton FC)
Csatárok: Lovrencsics Gergő (Lech Poznan), Varga Roland (Győri ETO), Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva), Gyurcsó Ádám (Videoton FC), Stieber Zoltán (Hamburger SV), Szalai Ádám (Hoffenheim), Priskin Tamás (Győri ETO), Nikolics Nemanja (Videoton FC)

A mérkőzésről a hatharom.com szombaton 18 órától ÉLŐ szöveges tudósításban számol be!

[1667487] 2014-10-11 18:00:00 Románia - Magyarországx;
157976
euro-2016-selejtezo-oktober-10-12