NB I

Pintér Attila vagy Mészöly Géza követheti Horváth Ferencet az ETO kispadján

A válogatott szünet miatt logikusnak tűnhet, hogy amennyiben edzőváltásra kerül sor Győrben, az most következik be. Horváth Ferenc helyére eddig két jelölt nevét dobtak be.

Amikor 2013 decemberében Pintér Attilát nevezték ki a magyar labdarúgó-válogatott élére, az általános megrökönyödés mellett egyedül a Győri ETO szurkolói voltak boldogok a döntés kapcsán. Pintér Attila ugyanis hiába nyert előbb bronz-, később pedig aranyérmet a kisalföldi csapattal, nem tudta magát igazán elfogadtatni a szurkolókkal. Lehet azonban, hogy most ismét leülhet a győriek kispadjára Pinyő.

Amint azt a hatharom.com is megírta, a Puskás Akadémia ellen elszenvedett 2-1-es vereséget követően lemondott a posztjáról Horváth Ferenc, a zöld-fehérek jelenlegi trénere. Az egyelőre még talány, hogy Tarsoly Csabáék elfogadják-e a lemondást vagy sem, de a nevek már repkednek a fiatal tréner pótlására.

Mészöly Géza az egyik ilyen potenciális jelölt, akit nemrég menesztettek az U20-as válogatott éléről, miután az MLSZ csalódásként értékelte a hazai rendezésű utánpótlás Európa-bajnokságon elért eredményt. A másik esélyes pedig éppen Pintér Attila, aki sok szállal kötődik a városhoz. Győrben él, itt focizik a kisfia is és köztudottan sokat jár a győri sporttelepre is. A válogatott szünet miatt logikusnak tűnhet, hogy amennyiben edzőcsere lesz, az most következik be.


Mint ismert, a kisalföldi csapat gépezete egyelőre akadozik a bajnokságban. Kilenc meccsen tíz pontot szereztek Horváth Ferencék, emellett 16 gólt kaptak, aminél többet csak a Dunaújváros jegyezhet.

[1732271] 2014-10-03 19:10:00 Puskás Akadémia - Győrx;
2014-10-03;212
2014-10-04;212
2014-10-05;212
164237

 

  • Pro
    Tomihmv
    2014. október 3., Péntek 09:39

    Magyarország OTP Bank Liga | Haladas-Lombard

    2014. október 5., Vasárnap 18:30
    • Ország:Magyarország
    • Fogadás típusa:Asian Handicap
    • Tipp:Haladas -0.25 (0,-0.5)
    • Időszak:Teljes játékidős fogadás
    • Odds:1.76
    • Eddig éri meg:1.65
    • Tét:5
    • INDOKLÁS:

      Gondban van a Haladás, hiszen kilenc fordulót követően kieső helyen áll, ráadásul három pont a lemaradása a 14. pozíciótól. Azonban most megkezdheti a felzárkózást a szombathelyi csapat, hiszen vasárnap a Pápával, majd később a Dunaújvárossal játszik. A hétvégi meccset megelőzően Artner Tamás alakulata a Ferencváros otthonában szerzett pontot, ami pozitívan hatott az együttesre az edző elmondása szerint, ráadásul a gárda legjobbja, Radó András visszatér. Ami a vendégeket illeti, a Pápa Mátyus János távozása óta nem találja igazi arcát, zsinórban hét mérkőzésen keresztül nem tudott gólt lőni a Lombard, házon kívül pedig igen pocsék mérleget tud felmutatni. Igaz, hozzá kell tenni, hogy a csapat összetétele nem túl rózsás, rengeteg a 35 év feletti játékos, akik már nem bírnak végig 90 percet, mellettük pedig szinte csak tinik vannak, akiknek még magas ez a szint. Mindössze a szerencsés sorsolásnak köszönheti a Pápa, hogy ennyi pontja van, hiszen messze a bajnokság leggyengébb keretével rendelkezik a bakonyi csapat.

      A Haladás játékosok és szurkolók erre a mérkőzésre mindig felszívják magukat, köszönhetően annak, hogy a vendégek elnöke anno Szombathelyről Pápára költöztette csapatát. Mindezek után a több ezer Hali-fanatikus előtt úgy gondolom, hogy a jobb csapat, vagyis a Haladás, megnyeri a találkozót és elkezdi a felzárkózást. Ha döntetlennel zárulna az összecsapás, akkor a feltett tétünk felét visszakapnánk.

    • Eredmény:

      2 - 0( 1 - 0)

    • kimenetel
      Nyereség
    • 3.80