Sportfogadás

Nálunk is elkezdődött szeptemberben a szüretelés

  • hatharom.com

Bőven pluszban zárták a hatharom.com tippmesterei a szeptemberi hónapot is, a protipp-rendszerbe feladott 99 tipp után +14,08%-os ROI-t sikerült elérniük.

Protipp - 2014 Szeptember
2014-09-01 00:00;2014-10-01 00:00;1;0
Eddigi összesítések - 2014
1. Profittal zártuk a januárt
2. Volt minek örülni a legrövidebb hónapban
3. Elmaradt a profit márciusban
4. Az év eddigi legjobb hónapját zártuk áprilisban
5. Nem tesszük ki az ablakba a májusi eredményeket
6. Egy hajszállal a pluszban zártuk a júniust
7. Júliusban nagyot kaszáltak a tippmesterek
8. Csúcsdöntés augusztusban

Ez történt szeptemberben

A szeptemberi hónapban a tippmesterek összesen 99 tippet adtak fel a Protipp-rendszerbe, amely közül 58 fogadás bizonyult nyertesnek.  Az 58,59 %-os találati arány mellé 1.95-ös átlagodds párosult. A tippadók összesen 472 egységet tettek kockára, a profit pedig + 66,47 egység lett, ami +14,08%-os ROI-nak felelt meg.

 

Amire fogadunk

Ahogy azt a hatharom.com-on már megszokhattátok, a tippmesterek igen széles palettáról kínálnak tippeket, ez szeptemberben sem volt másképp, hiszen a legkülönfélébb sportágból kerültek ki a tippek. A legtöbb tippet természetesen a labdarúgás szolgáltatta, de szép számmal akadtak ajánlatok teniszre, kézilabdára, jégkorongra, sőt még kerékpárral és snookerrel is foglalkoztunk.
 

Ismerd meg a protipp-rendszert!

Honlapunk egyedülálló funkciója révén profitábilis lehetsz a sportfogadásban, sőt, könnyedén válhatsz akár "prófétává". Ha még nem tudsz mindent feature-ünkről, használjuk együtt a Protipp-rendszert! Itt ragadjuk meg az alkalmat, hogy felhívjuk figyelmét minden augusztus 19. előtt regisztrált felhasználónknak, hogy jóváírtunk egyenlegén 300 ajándékkreditet, így kockázatmentesen próbálhatják ki szolgáltatásunkat. Az ajándékkrediteket október 15-ig lehet felhasználni, utána törlésre kerülnek az egyenlegekről.