Átigazolás

Cristano Ronaldo? Kizárt! - Mourinho

Kategorikusan elutasította a Cristiano Ronaldo megszerzésére irányuló kérdéseket a Chelsea menedzsere, José Mourinho, aki teljesen elégedett jelenlegi keretével.

José Mourinho és Cristiano Ronaldo nem valószínű, hogy a Real Madrid után a Chelsea-nél is együtt fognak dolgozni - Fotó: goolfm.net

Még alig zárult le a nyári átigazolási szezon és kezdődött el a 2014/2015-ös idény, máris arról szólnak a találgatások, hol folytatja a pályafutását jövőre a Real Madrid játékosa, Cristiano Rolando. A legtöbben angliai visszatérést valószínűsítenek, azon belül is a Chelsea és a Manchester United licitpárbaját vizionálják. Mielőtt azonban bárkivel is túlzottan elszaladna a képzeletbeli ló, José Mourinho lehűtötte a kedélyeket.

"Cristiano Ronaldo? Felejtsék el!" - közölte érdeklődő újságírókkal, majd elterelve a szót rátért a klub idei átigazoláspolitikájára. Mint ismert, a londoniak, akik tavaly harmadik helyen végeztek a bajnokságban nagy kaliberű játékosokat adtak (David Luiz, Romelu Lukaku) és vettek (Cesc Fabregas, Diego Costa) a nyáron, a portugál mester szerint pedig nem is köthettek volna jobb üzleteket.

"Ha azt nézem, hogy kik távoztak a kerettől és kik kerültek a helyükre, azt hiszem a klub fantasztikus munkát végzett. Tökéletes játékosokat sikerült szereznünk, akik illenek a stílusunkba" - nyugtázta elégedetten Mourinho.

[1724013] 2014-09-13 16:00:00 Chelsea - Swanseax;