Karrier

Az exfradistának megvan az új állása

megosztom

Hazatért Julian Jenner a Ferencváros ex-játékosa, és a Vitessa Arnhem munkáját fogja segíteni, egyelőre "gyakornoki" státuszban van.

Jenner ismét a Vitesse sikerért hajthat, ezúttal már edzőként. Fotó: vitesse.nl

A Ferencváros korábbi holland szélsője, Julian Jenner, visszatért hazájába és az élvonalban szereplő Vitesse-nél szakmai gyakorlaton vesz részt. Jenner a Ferencváros előtt 2008 és 2012 között erősítette az arnheimi klubot.

A gelderlander.nl internetes portál beszámolója szerint a 30 esztendős játékos új munkája a korosztályos csapatoknál való besegítés lesz. Az edzőknek, illetve a korosztályos csapatok edzésein kell besegítenie, valamint a technikai tudást fejlesztő foglalkozásokat vezényli a jövőben.

"Julian új fejezetet szeretne nyitni pályafutásában, a Vitesse pedig felajánlja neki a lehetőséget, hogy megkezdje a karrierjét edzőként" - mondta a klub szóvivője, aki hozzátette, Jenner feladata ezen a héten, hogy tanulmányozza az első osztályú egyesületnél folyó szakmai munkát.

Jenner nem az első volt játékosa az arnhemi csapatnak, aki játékoskarrierjét befejezvén a nyáron "hazatért." Visszatért még Michael Jansen, Remco van der Schaaf, Ruud Knol és Nicky Hofs asszisztensként, míg Marc van Hintum mint játékosmegfigyelő fog dogozni a délkelet-hollandiai klubnál. Noha Jenner nevét pár napja még a török Eskisehirsporral, korábbról pedig katari, amerikai, ciprusi, spanyol és angol másodosztályú (Blackpool, Wolverhampton) klubokkal hozták szóba, ő mégis a visszavonulás mellett döntött.

Az exfradista játékos-pályafutása során megfordult a NAC Breadában, a AZ Alkmaarnál, a Vitese-nél, és a Fradi előtt rövid ideig légióskodott a német Aahlennél is, valamint négy alkalommal magára ölthette az Oranje U21-es válogatott mezét is.


A Vitesse hétvégén az élvonalba idén feljutó Excelsiort fogadja, és egyértelműen a hazai pályán játszó sárga-feketék számítanak az esélyesnek. Az   -nél győzelmük 1.35-ös szorzón szerepel, a döntetlent 4.85-ön kínálja a skandináv iroda, míg a vendéggyőzelemmel lehetne igazán bankot robbantani, mely nyolcszoros pénzvisszafizetést garantál.


[1712437] 2014-09-14 14:30:00 Vitesse - Excelsiorx;
163367

 

megosztom