Kosárlabda

Fehérvárra jön a Real Madrid!

Október 8-án, szerdán a Real Madrid kosárlabdacsapata az Alba Fehérvár ellen játszik felkészülési mérkőzést Székesfehérváron. A Királyi Gárda a legjobb összeállításában érkezik a királyok városba.

Rudy Fernández is tiszteletét teszi Székesfehérváron.

„Királyi Gárda a királyok városában.”-  dr. Cser-Palkovics András Székesfehérvár Megyei Jogú Város polgármestere az alábbi mondattal jelentette be, hogy a Real Madrid kosárlabdacsapata felkészülési mérkőzés keretén belül megküzd az Alba Fehérvárral. A találkozóra október 8-án, szerdán a székesfehérvári Vodafone Sportcentrumban kerül megrendezésre.

A Real Madridnak a magyarországi találkozót követően egy héttel később már az Euroligában van jelenése, de nem csak ezért, hanem azért is a legjobb csapatával lép pályára Székesfehérváron a Királyi Gárda, mert szerződésben vállalták, hogy a legerősebb keretükkel érkeznek.

A Real Madrid kerete az Alba Fehérvár ellen
Kelvin Creswell Riders, Rudy Fernández, Andrés Nocioni, Facundo Campazzo, Jonas Maciulis, Felipe Reyes, Sergio Rodríguez, Jaycee Caroll, Sergio Llull, Jannisz Buruszisz, Marcus Anthony Slaughter, Salah Mejri.

Elég veretes névsor, a 12 főből nyolcan is szerepelnek a világbajnokságon, közülük a spanyol játékosoknak van a legnagyobb esélye, hogy érmet, azon belül is a legfényesebbet nyerjék. Vagyis nagy sansz van arra, hogy a székesfehérvári közönség négy aktuális világbajnokot láthat.

Akit érdekel az előző évi Euroliga ezüstérmese, az jobb, ha igyekszik a jegyek beszerzésével, hiszen a csarnokba maximum kétezren férnek be, és a hírek szerint már elővételben is szépen fogynak a tikettek. Az ülőhelyekre 5000, míg az állóhelyekre 3000 forintba kerülnek a jegyek.