Bulvár

Óriási gesztus a spanyol élcsapattól - videó

megosztom

Nem mindennapi élményt szereztek a Villarreal futballistái egy 13 éves kisfiúnak, aki kedden pályára léphetett az El Madrigalban.

A mindössze 13 éves Gohan súlyos rákbetegségben szenved, a kórházban pedig elárulta az ápolóknak, hogy egy álma válna valóra, ha pályára léphetne kedvenc csapatának, a Villarrealnak a színeben az El Madrigalban. A beteg kissrác álma szerdán beteljesült, ugyanis a Villarreal - Celtic barátságos meccsen magára ölthette a Sárga Tengeralattjáró szerelését, sőt, még gólt is szerzett a skót bajnok ellen. A meccs bevételeit egyébként jótékonysági célokra ajánlották fel, aminek keretében egy olyan hároméves projektet kívánnak támogatni, amely olyan fiatal gyerekeken próbál segíteni, mint amilyen Gohan is.

A Villarreal hivatalos Youtoube-csatornájára felkerült egy videó is, aminek tanúsága szerint a sárgamezesek végig nagyon barátságosan viselkedtek a kisfiúval, a góljánál pedig úgy rohantak oda hozzá, mintha  bajnoki döntőt játszottak volna.

A Villarreal jól kezdte a spanyol bajnokságot, hiszen az első fordulóban a Levantét idegenben tudta legyőzni, majd legutóbb a Barcelonával játszott egy igen szoros mérkőzést. A Sárga Tengeralattjáró legközelebb szeptember 13-án a Granada ellen lép pályára, a  Betsson pedig 2.05-ös szorzóval kínálja a vendégek győzelmét.

[1778061] 2014-09-14 21:00:00 Granada - Villarrealx;
165952

 

megosztom