Újpest

Kabát Pétert műteni kell

Előreláthatólag 4-6 hét kényszerpihenő vár az újpestiek rutinos támadójára, aki a jövő héten kés alá fekszik.

Kabát Péterre műtét vár / Fotó: facebookAz Újpest labdarúgócsapatának hivatalos honlapjának csütörtöki közlése szerint a támadó állapota megköveteli az orvosi beavatkozást. Az utóbbi időben Kabát szinte hetente járt kontrollra és bár a klubnál bíztak abban, hogy talán a Videoton elleni bajnoki mérkőzésen visszatérhet, Hangody professzor szerint viszont elkerülhetetlen az operáció, a csatár térdében ugyanis folyadékkal telt cisztát találtak. Kabát Péter jobb lábát a jövő héten műtik az Uzsoki utcai kórházban, felépülése 4-6 hetet vesz igénybe.

Érzékeny veszteség ez az OTP Bank Ligában még veretlen Újpest számára, mert bár a lila-fehérek eddig megoldották a feladatokat, az öt forduló alatt szerzett 4 gól azért jelzi, hogy a támadószekcióban nincs minden rendben.

Az Újpest a hétvégén egy fővárosi rangadót játszik a Budapest Honvéddal, amelyet utoljára 2012 áprilisában tudott legyőzni. A fogadóirodák még nem kínálnak oddsokat a szombati találkozóra, de amint ez megtörténik, értesülhettek róla a hatharom.com-on. 

[1732235] 2014-08-30 16:30:00 Újpest - Honvédx;