Átigazolás

Vb-ezüstérmes hátvéddel erősít a Swansea

Sajtóhírek szerint túl van a kötelező orvosi vizsgálatokon a Napolitól a Swansea-hoz igazoló, argentin Federico Fernández.

Fernandez a Swansea-ban folytatja

A Premier League-ben szereplő walesi klub 8 millió fontot fizet a középhátvédért, aki négy mérkőzésen játszott az argentin válogatottban a világbajnokságon. Ennek ellenére nem tartozik az ismert játékosok közé, amit jövőbeli csapattársa, Ashley Williams korábbi nyilatkozata is alátámaszt.

"Egy kicsit láttam játszani a világbajnokságon, de ennyi. Azt teszem majd, amit a szurkolók szoktak: megnézek róla minél több videót a neten. Az viszont biztos, hogy nem lehet rossz játékos, ha a Napoliban és az argentin válogatottban játszott" - mondta Williams.

Nos, azért sztárnak sem tekinthetjük Fernándezt, aki a Napoliban emlékezetes hibákkal mutatkozott be három évvel ezelőt. Nem is meglepő, hogy csak 9 bajnokin volt kezdő, majd a következő őszön csak egyszer, és kölcsönadták a spanyol Getafénak. Ott már több lehetőséget kapott, és a legutóbbi szezonban már a nápolyiaknál is 25 alkalommal kezdett. Ennek ellenére Rafa Benítez nem ragaszkodik hozzá a jelek szerint, ezért is engedhette el a Premier League-et a Manchester United legyőzésével kezdő Swansea-hoz.