Felkészülés

Suárez hétfőn pályára lép a Barcelonában

A Barcelona hétfői edzőmeccsén bemutatkozik Luis Suárez, akinek csütörtökön enyhítették a büntetését.

Suárez hétfőn meccsen is pályára léphet - Fotó: AFP

A katalánok a mexikói Leónnal játszanak felkészülési mérkőzést, és Luis Enrique elárulta, mindenképp pályára küldi Suárezt.

"Néhány percet biztosan kapni fog. Az eddigi két edzésén már megmutatta, hogy nagyon tehetséges. Úgy tűnik, az a játékos, akire szükségünk van" - dicsérte az uruguayit a vezetőedző.

Amint arról a hatharom.com beszámolt, a Nemzetközi Sportdöntőbíróság enyhítette a büntetést, amit a FIFA szabott ki Suárezre, miután a világbajnokságon megharapta Giorgio Chiellinit. A kiszabott négy hónapos eltiltás hosszát nem csökkentették, azt engedélyezték, hogy a játékos edzéseken vegyen részt és tét nélküli mérkőzéseken játsszon.

Szintén lehetőséget kaphat Daniel Alves, akinek a távozásáról pletykál a spanyol sajtó, de Luis Enrique kijelentette, hogy ő számít rá.

"Korábban is elmondtam, hogy a világbajnokság miatt később tért vissza. Remek edzettségi állapotban van. Alves a Barce játékosa, és az is marad. A jövőt meg meglátjuk. Lesz még lehetőségem mindenkivel beszélgetni" - jelentette ki a tréner.

[1753915] 2014-08-18 20:30:00 Barcelona - Leonx;