NB I

Jó lenne a Debrecent az Európa Ligában látni - Nebojsa Vignjevics

Kondás Elemérnek a BATE elleni BL-selejtező után a Újpest-meccsen is egy kiállítás miatt kellett bosszankodnia.

"Próbáltunk masszívan játszani, és abból kontrákat építeni, de sajnos megint arról kell beszélnünk, hogy kiállították egy labdarúgónkat. Utána többet birtokolta a labdát az Újpest, bár akkor is próbáltunk a megszerzett labdákkal jól sáfárkodni, de nem tudtunk úgy építkezni, ahogy szerettünk volna. A végén egy megpattanóból gólt kaptunk, pedig előtte nálunk volt a labda, csak eladtuk. Nagy nyomás nehezedett ránk, jobban meg kellett volna tartanunk a labdákat" - idézte Kondás Elemért a dvsc.hu.

Nebojsa Vignjevics, az Újpest vezetőedzője szerint is befolyásolta a kiállítás a mérkőzést, bár szerinte azt megelőzően is irányítani tudtak.

"Amíg a Debrecen teljes létszámban volt, jobban futballoztunk ellenfelünknél, többet birtokoltuk a labdát. A kiállítás után óriási taktikai harc folyt a pályán. Nehéz volt feltörni a DVSC védelmét, ráadásul türelmetlenek is voltunk. Az utolsó tíz percben nagy nyomást gyakoroltunk az ellenfélre, és végül sikerült megszereznünk a győztes gólt. Minden tiszteletem a DVSC-é, kitűnő játékosok alkotják a keretüket, éppen ezért is örülök annak, hogy a Szuperkupa után ezúttal is legyőztük őket, és immár nyolcpontosak vagyunk. Gratulálok Kondás Elemérnek és sok sikert kívánok a Young Boys ellen. Jó lenne a Debrecent az Európa Ligában látni!" - adta át jókívánságait az ellenfélnek a szakember.

OTP Bank Liga
4. forduló
Újpest FC-DVSC TEVA
 
Szusza Ferenc Stadion
gólszerző: Simon K. (90+1.)
sárga lap: Forró (87.), illetve Jovanovic (33.)
kiállítva: Jovanovic (47., második sárga lap)
 
Újpest: Balajcza - Litauski, Heris, Vadász, Forró - Vasiljevic, Stanisavljevic (Kosovic, 83.) - Nagy G., Balogh B., Simon K. - Suljic
Debrecen: Poleksic - Jovanovic, Morozov, Máté, Korhut - Bódi (S. Bouadla, 79.), Varga J., Zsidai, Szakály P. - Kulcsár T. (Seydi, 73.), Sidibe
[1732216] 2014-08-16 20:30:00 Újpest - Debrecenx;