NB I

Visszatért Győrbe a grúz csatár

Egy év után visszatért Győrbe Giorgi Kvilitaia, a grúz csatár hároméves szerződést kötött az ETO-val.

Fotó: eto.hu

A grúz csatár a 2012-2013-as szezonban már játszott Győrben, másfél évvel ezelőtt Lubos Kamenárral egy időben érkezett a csapathoz, de a klub akkor nem élt a szerződésben rögzített opció lehetőségével. A 20 éves center hazatért a Dila Gori együtteséhez, ahol tavaly ősszel 16 mérkőzésen 6 találatig jutott, majd megsérült, így tavasszal nem lépett pályára. Most viszont már túl van a  rehabilitáción, így csak Horváth Ferencen múlik, mikor húzhat szerelést.

"Otthon jól ment a játék a sérülésemig, és most úgy érzem, kezdek újra formába lendülni. Azon leszek, hogy góljaimmal segítsem a csapat játékát. Örülök, hogy visszatérhettem Győrbe, hiszen itt nagyszerűek a körülmények, és komoly célok vannak. Nem lesz egyszerű bekerülni a csapatba, hiszen nagyon sok jó játékos alkotja a keretet, de ha lehetőséget kapok akkor élni szeretnék vele" - mondta a keddi edzés után a grúz U21-es válogatott játékos az eto.hu-nak. Kvilitaia Kalmár Zsolt megüresedett 13-as mezét húzhatja majd fel.

Az Európa Ligából már a második selejtezőkörben kiesett Győr a Paks elleni idegenbeli vereséggel rajtol az OTP Bank Ligában, majd legyőzte otthon a Honvédot. Szombaton a Videoton elleni rangadó vár a győriekre.

[1732207] 2014-08-09 18:00:00 Videoton - Győrx;