NBA

Paul George brutális lábtörése - videó

megosztom

Az Indiana Pacers fiatal sztárja az amerikai kosárlabda-válogatott edzőmérkőzésén, ártalmatlan szituációban esett neki szerencsétlenül a palánk állványzatának.

Néha a tét nélküli mérkőzések a legveszélyesebbek. Tudja ezt már Paul George is, aki a Team USA tagjainak egymás közötti edzőmérkőzésén olyan szerencsétlenül esett egy blokkolási kísérletet követően, hogy lába a palánk állványzatába akadt, és eltörött. A küzdelem természetesen azonnal félbeszakadt, és a döbbent játékosokat látva nem is csoda, hogy nem folytatódott tovább.

Brian Windhorst, az ESPN szakírója szerint az Indiana Pacers 24 éves sztárjának kettős lábtörése könnyen elkerülhető lett volna, ha a palánk nincsen kb. 60 centiméterrel közelebb az alapvonalhoz, mint ahogy az az NBA-ben megszokott. A megállapítást Mike Krzyzewski szövetségi kapitány nem kívánta kommentálni.

"Mindenkinek köszönöm a szeretetét és a támogatását. Rendbe jövök, és jobb leszek, mint valaha. Mindannyiótokat szeretlek!” - írta ki Twitterére a szerencsétlenül járt kosaras, akinek sokkoló esését az alábbi videón lehet megtekinteni.

A Team USA a világbajnokságra készül, és az NBA legnagyobb sztárjai nélkül is esélyese az augusztus 30-án kezdődő spanyolországi tornának.

FIBA világbajnokság, 2014
  szorzói a győztesre
USA 1.44
Spanyolország 2.7
Argentína 34
Görögország 34
Franciaország 36
Brazília 36
megosztom