Európa Liga

Lovrencsicsék kikaptak, Dzsudzsákék sem lehetnek elégedettek

A Dzsudzsák Balázzsal felálló Dinamo Moszkva hazai környezetben 1-1-es döntetlent ért el az izraeli Hapoel Kirjat Smona ellen a labdarúgó Európa Liga-selejtező harmadik fordulójának csütörtöki első mérkőzésén.

Dzsudzsákék nem szereztek előnyt a visszavágóra - Fotó: fcdynamo.ru

A magyar válogatott szélső végig a pályán volt. Az előző körben a Győrt búcsúztató svéd IFK Göteborg hazai pályán 1-0-ás vereséget szenvedett a portugál Rio Ave együttesétől.

A Lech Poznan 1-0-ra alulmaradt Izlandon, a Stjarnan otthonában. Lovrencsics Gergő kezdőként 87 percet játszott a vendégeknél, a minimális vereség reményt ad csapatának a továbbjutásra.

A Turi Gézával a kapuban felálló feröeri Vikingur simán, 5-1-re kikapott az előző körben a Ferencvárost búcsúztató horvát Rijekától. A horvátok fölényes sikerére helyesen tippelt Tomihmv. PROTIPP-rendszerünkben.

Steve94 a Club Bruges győzelmét várta, ez aPROTIPP is telitalálatnak bizonyult.

A topligák csapatai közül a Lyon 4-1-re kiütötte idegenben a cseh Mlada Boleslavot, a Torino a svéd Brommapojkarna ellen döntötte el a lényegi kérdést (3-0). A PSV szűkösen gyűrte le az osztrák St. Pöltent (1-0). A Mainz egy góllal volt jobb a görög Aszteras Tripolisznál. A Hull City gól nélküli döntetlent ért el a Trencin vendégeként.

2014-07-31;73