Bulvár

Kiszabadult Carlos Tévez édesapja az emberrablók fogságából

  • MTI

Kedd este kiszabadult az emberrablók fogságából Carlos Téveznek, a Juventus argentin támadójának édesapja.

Kiszabadult a támadó édesapja - Fotó: AFP

Tévezék ügyvédje részletekkel nem szolgált, csupán magát a jó hírt közölte a Buenos Aires-i családi háznál összesereglett újságírókkal. "Jól van" - tudatta. Az olasz sajtó szerint a Juve légiósa hazautazott.

Segundo Tévezt kedd hajnalban Buenos Aires tartományban rabolták el ismeretlenek, akik kisteherautóval útját állták gépkocsijának, majd őt és az autót is magukkal vitték. A kocsit később a főváros Villa Devoto nevű részében megtalálták. A férfi elengedéséért a helyi média közlése szerint milliós váltságdíjat követeltek.

Az Európában légióskodó 30 éves Tévez - aki nem került be a nyári, brazíliai vb-n döntőbe jutó argentin válogatottba - tavaly nyáron váltott klubot: a Manchester City után az új szezonban már az olasz élvonalban, a Juventus csapatában szerepelt, és a torinóiakkal bajnoki címet ünnepelhetett.

Tévez 2006-ban a brazil Corinthianstól szerződött Angliába, ahol először a West Ham Unitedben, majd a Manchester Unitedben, később pedig a Cityben játszott. A támadó 2004 és 2011 között 62-szer szerepelt az argentin nemzeti együttesben, 13 gólt szerzett.

[1757375] 2014-07-30 20:45:00 Cesena - Juventusx;