Sportfogadás

950 milliós forgalmat generált a vb-döntő a Betssonnak

  • th3PR0j3ct0r
megosztom

A Betsson remek időszakon van túl, hiszen nem csak a második negyedév, hanem a világbajnokság is jól sikerült a cég számára. A skandináv iroda ezúttal a brazíliai tornáról tett közzé jelentést.

Amint arról a hatharom.com korábban már beszámolt, a remek második negyedévet tudhatott magáénak, hiszen 30%-kal magasabb (81.5 millió eurós) bevételt könyvelhetett el a vállalat, mint az előző esztendő ugyanezen időszakában.

A második negyedéves remeklésben nagy szerepet játszott a brazíliai labdarúgó-vb is, amiről a napokban szintén jelentést tett közzé a .

A dokumentumból kiderül, hogy csak a torna alatt nagyjából 89.7 millió eurós forgalmat könyvelhetett el a cég, a döntőre összesen 4.12 millió euró értékben érkeztek be fogadások, míg egy-egy meccsre átlagosan 1.4 millió eurót tettek fel a játékosai. "Jó érzés látni, hogy a világbajnokság idején átlagosan egy-egy meccs során akkora forgalmat generáltak az ügyfeleink, mint amekkorát a Bajnokok Ligája-döntő során. A világbajnokság minden elvárásunkat és elképzelésünket meghaladta, ráadásul a már meglévő ügyfelek közül sokan reaktiválták magukat, ami szintén jó jel a jövőre nézve" - mondta Magnus Silfverberg, a vezérigazgatója.

A legnyereségesebb mérkőzések azok voltak, amelyek döntetlennel zárultak, míg a legnagyobb veszteségeket (a cég szempontjából) azok a találkozók eredményezték, ahol sok gól született, illetve az esélytelenek nyertek. A legnépszerűbb fogadási opciók közé ezúttal is a háromesélyes, azaz 3-way, az over/under 2.5 gól, illetve a hendikepes lehetőségek tartoztak.

Az alábbi grafikont szintén a készítette, ahol egy-egy svéd bajnoki derbi, angol és spanyol rangadó, a BL-döntő, valamint egy átlagos vb-meccs, illetve a vb-döntő által generált forgalmat láthatjuk svéd koronában (1 euró nagyjából 9.22 svéd koronának felel meg).

megosztom