Felkészülés

Már Budapesten a Galatasaray

Vasárnap barátságos mérkőzést játszik egymással a Budapest Honvéd és a török Galatasaray együttese. A török sztárcsapat már Budapesten van, Cesare Prandelli fiai szombaton pedig megnézik a piros-feketék Dunaújváros elleni bajnokijukat.

Musleráék már edzettek is a Bozsik-stadionban / honvedfc.hu

Hétvégén rajtol az OTP Bank Liga 2014/2015-ös idénye, a Budapest Honvéd pedig szombaton az újonc Dunaújváros ellen kezdi meg az idényt.

A bajnoki nyitányon sztároktól hemzseg majd a Puskás tribün, a Galatasaray játékosai ugyanis megnézik a magyar bajnoki mérkőzést. A teljesség igény nélkül olyan világsztárokat láthat a közönség a lelátón, mint az uruguayi válogatott kapusa, Fernando Muslera, a sokszoros török válogatott Hamit Altintop, Zan Gökhan és Hakan Balta, a szintén válogatott brazil Felipe Melo, nem beszélve Galata edzőjéről Cesare Prandelliről, aki az olasz válogatott szövetségi kapitánya volt a brazíliai világbajnokságon.

[1732187] 2014-07-26 16:30:00 Honvéd - Dunaújvárosx;

A Budapest Honvéd négy napig látja vendégül a török sztárcsapatot, amely ausztriai edzőtábora után, hazafelé tartva ejtette útba Budapestet, hogy vasárnap afféle gálameccsen lépjenek pályára Pietro Vierchowod együttese ellen.

A legutóbbi BL-szezon nyolcaddöntőse a Honvédnál is erőltetett olasz vonalnak köszönhetően játszanak a Galatával. A törökök előző trénere Roberto Mancini, a Kispesten légióskodó Andrea Mancini apja volt, aki tavaly maga is ellátogatott a Honvéd egyik EL-mérkőzésére, és a télen tesztelte a Honvéd 21 éves válogatott középpályását, Vécsei Bálintot. Mancini távozása után a vb-(le)szereplés után az olasz szövetségi kapitányi posztról lemondott Cesare Prandelli vette át az isztambuliak szakmai irányítását, aki szintúgy jó kapcsolatot ápol a 82-es világbajnok Vierchowoddal.

Vierchowod és Mancini annak idején együtt küzdöttek az olasz bajnok, UEFA Kupa-győztes, BL-döntős Sampdoria sikereiért, legutóbb pedig tagja volt a Mancini munkáját segítő, népes szakértői stábnak.

Az online fogadóirodák egyelőre még nem vették fel a kínálatukba a vasárnapi gálamérkőzést, de amint ez megtörténik, beszámolunk nektek a hatharom.com-on.