Sportfogadás

Várakozáson felüli profit a Betssonnál

  • hatharom.com
megosztom

A Betsson bejelentése szerint 30 százalékkal nagyobb bevételt sikerült elérniük az év második negyedében, mint egy évvel korábban.

A svéd a 2014-res esztendő második negyedévében (Q2) összesen 752,3 millió svéd korona vagyis mintegy 81,5 millió eurós bevételre tett szert a különböző sportfogadó és online kaszinó játékokból. A cég közlése szerint ez 30 százalékos növekedést mutat az előző év ugyanezen időszakához képest.

A kiváló eredmények természetesen a labdarúgó-világbajnokságon tudhatóak be, a Brazíliában Németország győzelmével záródó torna az összes bevétel 4%-át generálta.

A vállalat elnöke, Magnes Silfverbeg elégedetten konstatálta az eredményeket, hiszen a célkitűzések között 15%-os növekedéssel számoltak a Q2 időszakra, a cégvezető pedig megerősítette, hogy a biztató folyamatok miatt továbbra is folytatják a korábban megkezdett stratégiai folyamatokat.

A a hatharom.com egyik partnerirodája, ahol az újonnan regisztrált magyar játékosoknak 25 eurós bónuszt kínál a terem.

A cég 2001-ben kezdte meg működését, 2002-ben angol és svéd nyelven már fogadhattak az oldalon a játékosok. Az iroda egyik sajátossága, hogy a piacon az első olyan cégek között volt, amely online nyújtott élő fogadási lehetőségeket.

A Betssonra mindig is jellemző volt a gyors fejlődés, 2005-ben 100 ezer, 2006-ban 400 ezer, 2008-ban pedig már egymillió regisztrált ügyféllel rendelkezett az iroda.

A legnevesebb online fogadóirodákat rangsoroló portál, a sportsbookreview a C+ kategóriába sorolja a Betssont. Ez az osztályzat valamivel jobbnak mondható az átlagosnál, összehasonlításképp például az Unibetcsak a C- kategóriába tartozik.

-ról átfogó terembemutatót is találsz az oldalunkon, ha érdekelnek  a részeltek akkor kattints bátran!

megosztom