Bulvár

Ronaldót nem akarta megszülni az anyja

Nem akarta megszülni Cristiano Ronaldót az édesanyja - Dolores Aveiro erről a nemrégiben megjelent önéletrajzi könyvében írt.

Most már tökéletes az idill

Igen morbid történetet osztott meg a nagyvilággal a portugál Cristiano Ronaldo édesanyja, Dolores Aveiro ugyanis annak idején megpróbálta elvetetni fiát. Mivel az orvosok nem engedélyezték számára az abortuszt, ezért különböző házi "praktikákkal" próbálta megszakítani a terhességet, ezért például rendszeresen sört ivott, de volt olyan is, hogy addig futott, amíg össze nem esett. Dolores Aveiro erről a pénteken megjelent, "Mother Courage" című önéletrajzi könyvében számolt be.

Ronaldo édesanyja szerint fia tisztában volt a dologgal,, amikor pedig megtudta, hogy mire készült az anyja, humorosan csak annyit mondott: "Látod anyám, el akartál vetetni és most én vagyok az egyetlen, aki keres ebben a házban".

Cristiano Ronaldo nem volt ott anyja könyvbemutatóján, de ennek ellenére kiváló kapcsolatot ápolnak egymással. Miss Aveiro - akinek utolsó férje májrákban, alkoholbetegsége miatt halt meg - Cristiano Ronaldo fiáról is említést tett. Noha a focista továbbra is titokban tartja gyermekének édesanyját, Dolores elárulta, hogy egy floridai gyermekklinikáról ő maga hozta el, amíg fia a dél-afrikai vb-n játszott, Ronaldo kérésére pedig javarészt ő neveli Cristiano Ronaldo Juniort.

A kétszeres aranylabdás szupersztárnak nem sikerült valami fényesre a világbajnokság, hiszen a portugál válogatott már a csoportküzdelmek során elvérzett. CR7 immáron újra a klubjára, a Real Madridra koncentrál, a királyi gárda jövő hét vasárnap a Bajnokok Tornáján az olasz Inter ellen lép legközelebb pályára.

[1696384] 2014-07-27 00:00:00 Real Madrid - Interx;