Ausztrál foci

Bajban lehet a fojtogató csapata - videó

  • VNA
megosztom

Megizzadhat a bajnoki címvédő Adelaide-ben, a Crowsnak ugyanis a rájátszásba jutás a tét a kulcsvédőit nélkülöző Hawks ellen.

A bet365 külön fogadási bónusszal segíti az AFL-re fogadókat. A minimum hármas kötésben megtett ausztrál foci fogadások esetén (sávosan növekvő ütemben) a nyereményhez bónuszt ír jóvá az iroda. Pl. hármas kötés és sikeres fogadás esetén 10%-ot, négyes kötés esetén 15%-ot, stb. A fogadási bónusz pontos részleteit a bet365 honlapján az Akciók - Egyéb sportok - Ausztrál futball gyűjtő bónusz menüpont alatt találhatjátok meg.

Érdekes találkozóval indul az ausztrál futball bajnokság hétvégi 17. fordulója. Adelaide-be ugyanis pénteken a Crowshoz (8/7 - 9. hely) az a Hawthorn (11/4 - 2. hely) látogat, amelynek idén nincs szerencséje a sérülésekkel. A középpályás géniusz, Cyril Rioli újabb combizom szakadása miatt bajban lévő együttes ráadásul a múlt héten elveszítette Josh Gibson után egy másik fontos védőjét is.

Történt ugyanis, hogy Brian Lake-nél a 16. fordulóban rendezett meccsen "elgurult a gyógyszer", majd nemzetközi sajtóvisszhangot is kiváltva elkezdte fojtogatni ellenfelét. A lenti videón is látható esetnél a North Melbourne játékosa, Drew Petrie egy pillanatra el is veszítette az eszméletét, végül csapattársai rángatták le róla a magáról megfeledkezett védőt. Lake négymeccses (csak?) eltiltást kapott tettéért, így jó ideig nem látjuk majd. Nélküle sebezhetőbbnek tűnik a Hawks védelme, amely ráadásul mostanában amúgy sem áll a helyzet magaslatán. Legutóbb a North Melbourne-től kaptak ki (108-88), ahol ráadásul sok gólt is kaptak, kérdés, hogy mennyire tudnak ezen a fő emberfogók hiányában javítani...

A két csapat legutóbb a tavalyi hatodik fordulóban találkozott egymással, akkor a Hawks hazai pályán nyert szoros meccsen (89-78) mindössze 11 ponttal. A Hawthorn a legutóbbi három meccsét egyaránt megnyert a Crows ellen, most azonban nem feltétlenül mehet biztosra. Az új Adelaide Ovalban a csapat eddig egyszer (14 pontos vereség a Port ellen) szerepelt, a légkörrel tehát még nem sok idejük volt ismerkedni. A Crows most felszálló ágban van, az adelaide-i rangadó megnyerése után a múlt héten a GWS Giants ellen is simán hozta a négy pontot. A hazaiak ebben a bajnokságban (főként a 0/3-as kezdés miatt) még nem álltak play-offot érő helyen (az első nyolcban), ha nyernek, akkor most ez is megváltozhat.

A bet365 oddszmesterei szerint a Hawks még tartalékos összeállítása ellenére is esélyes (1.68), ugyanakkor mi hajlanánk afelé, hogy kezdetben a Crows (2.20) végső sikerére tegyünk. Ez a tipp ugyanis menet közben egy élő fogadással akár biztos kiszállóval le is fedezhető. Az Adelaide ugyanis jól szokott kezdeni, a meccs elején kialakított esetleges 15-20 pontos előnynél pedig akár már a Hawks szorzója is kettő fölé mehet. A szerzett pontokat tekintve abet365 nem vár extra meccset, az overes limitet az iroda a közepesnek számító 175,5-re lőtte be. A vendégek sebezhetőbb védelme kapcsán talán érdemesebb ebben a vonatkozásban az overes fogadást erőltetni. Amúgy az AFL hivatalos oldala előzetesében 17 pontos Crows sikert prognosztizál a pénteken magyar idő szerint 11.50-kor kezdődő találkozóra.

Az ausztrál foci nálunk talán kevésbé ismert sportág, ezért ajánljuk figyelmetekbe a sportággal foglalkozó blogunkat illetve a hatharom.com sportfogadási tanácsait azzal kapcsolatban is, hogy mire érdemes figyelni, ha valaki ilyen találkozókra akar pénzt tenni.

megosztom