Átigazolás

A Real öt évre szerződtette Toni Kroost? Di María távozik?

Spanyol sajtóhírek szerint a Real Madridban folytatja karrierjét Toni Kroos, a német válogatott középpályása.

Irány Madrid?

A Marca közölte a hírt, amely szerint a Real Madrid és a Bayern München megegyeztek, és a középpályás 25-30 millió euró közötti összegért válthat csapatot. Állítólag öt évre, 2019-ig ír alá a Blancókhoz.

Ugyanakkor a másik vezető madridi sportoldal, az As Volker Struth-ot idézte, aki tagadta a megállapodást: "Nincs megegyezés a Real Madriddal és más csapattal sem. Toni most a világbajnokságon szerepel, és annak a végéig nem is jelentünk be semmi újat."

Ha mégis igaz az információ, akkor Kroos esetleg a lassan kiöregedő Xabi Alonsót pótolhatja. Az olasz Tuttosport viszont inkább azt vizionálja, hogy Ángel Di María helye kerülhet veszélybe a Real középpályáján. Persze ehhez hozzá kell tenni, hogy a torinói újságírók a Juventusban látnák szívesen az argentint.

"Meglátjuk, mi lesz. Jól érzem magam Madridban, de jelen helyzetben meg fogom fontolni az engem megkeresők ajánlatait" - idézték az olaszok Di Maríát.

Kroos Bayerntől való távozása már a levegőben lóg egy ideje, igaz, korábban a Manchester Unitedet emlegették lehetséges célállomásaként.