VB 2014

Muntari és Boateng bunyózott, kitették őket a ghánai keretből

Két emberrel karcsúbb lett a ghánai labdarúgó-válogatott kerete. Fegyelmi okból kitették a csapatból Sulley Muntarit és Kevin-Prince Boatenget.

Muntari és Boatengnek egy meccsel korábban ért a véget a vb

Még nem késő beszállni a hatharom.com nagyszabású ingyenes tippjátékába, ahol 750 ezer forint összértékű nyeremény kerül szétosztásra! Minimum 20 meccsre kell tippelned ahhoz, hogy esélyed legyen a nyereményekre, vagyis még mindig érdemes elkezdeni játszani! A részletekért kattints a vb-tippjáték leírására!

A jelentések szerint a két játékosnak azért kellett távoznia, mert a napokban egymásnak estek, bunyó robbant ki közöttük. Ráadásul Muntari nem csak Boatenggel izmozott, hanem a szakmai stáb és a szövetség egyik tagjának is nekiment. Boateng eközben minősíthetetlen hangnemben beszélt Akwasi Appiah szövetségi kapitánnyal. Mindkét játékos műsorát megelégelték, kitették őket a keretből, a jelentések szerint már hazatértek. A Ghánai Labdarúgó Szövetség hivatalos közleményt adott ki, amelyben nem esik szó a két játékos bunyójáról.

vb-2014

"A Ghánai Labdarúgó Szövetség azonnali hatállyal eltiltotta Sulley Ali Muntarit a válogatottól. Azért döntöttünk így, mert a játékos fizikálisan inzultálta a szövetség és a szakmai stáb egy-egy tagját a június 24-i megbeszélésen. Muntari világbajnoki akkreditációját azonnali hatállyal visszavontuk. Boatenget szintén eltiltottuk, mert vulgáris kifejezésekkel inzultálta a szövetségi kapitányt a csapat egyik edzésén. Boateng semmiféle megbánást nem mutatott azóta, ezért az ő akkreditációját is megszüntettük."

Ghána, közép-európai idő szerint csütörtökön, 18 órakor Portugáliával találkozik a világbajnokságon. Az afrikai csapat abban az esetben továbbjuthat, ha legyőzi ellenfelét, eközben pedig a csoport másik meccsén Németország megveri az Egyesült Államok válogatottját.

Jelen pillanatban magas oddsszokon, 3.50 körül fogadhattok Ghána sikerére, ami a két játékos hazaküldése miatt akár tovább emelkedhet. Érdemes lesz napközben ellenőrizni a szorzókat, mert az irodák minden bizonnyal reagálni fognak Boateng és Muntari balhéjára.

142357
[1444423] 2014-06-26 18:00:00 Portugália - Ghánax;