VB 2014

Klinsmann hiába remélt, ki kell főznie valamit

megosztom

Nem épül fel a vasárnap esedékes Portugália elleni találkozóig Jozy Altidore, az amerikai válogatott támadója.

Klinsmannnak ki kell találnia valamit / ussoccer.com

Ha te is szeretnél tippelni a vb-re, itt a remek lehetőség. A hatharom.com nagyszabású ingyenes tippjátékán 750 ezer forint összértékű nyeremény kerül szétosztásra. Nincs más dolgod, mint tippelni, és felmarkolni az 50 nagyszerű nyeremény egyikét. A részletekért kattints a vb-tippjáték leírására!

Biztossá vált, hogy kihagyja a Portugália elleni csoportmeccset Jürgen Klinsmann legértékesebb támadója, Jozy Altidore. A Sunderland csatára a Ghána ellen 2-1-re megnyert mérkőzés első félidejében szenvedett sérülést, ami miatt a szövetségi kapitánynak le is kellett őt cserélnie.

Noha a német szakember a hét elején még bizakodott Altidore játékát illetően, péntekre világossá vált, hogy a robosztus csatár nem állhat a válogatott rendelkezésére. Klinsmann nem véletlenül reménykedett Altidore felépülésében, hiszen gyakorlatilag az első számú támadóját lesz kénytelen nélkülözni, így vagy az orrtörést szenvedő Clint Dempsey, vagy a fiatal Aron Johansson lehet az előretolt ék.

vb-2014

Jó hír ugyanakkor az amerikaiak számára, hogy a belső védő Matt Besler, akit az első meccs szünetében szintén sérülés miatt kellett lecserélni, már jobban van, és vasárnap ismét ott lehet a pályán.

A vasárnapi találkozón tehát az USA első számú csatára nélkül áll majd fel Portugália ellen, amely az első körben 4-0-s vereséget szenvedett Németországtól. Paulo Bento együttese nincs valami jó passzban, ráadásul a védelem két alapembere, Pepe és Fabio Coentrao biztosan kihagyja a találkozót, ráadásul Cristiano Ronaldo állapotáról is ellentmondásos hírek jelentek meg.

A továbbjutás szempontjából sorsdöntő mérkőzésen az USA győzelmét 4.80-as oddson lehet megtenni az Unibet oldalán, míg a portugálok három pontja 1.75-ös szorzót ér ugyanitt.

142357
[1444421] 2014-06-23 00:00:00 USA - Portugáliax;
megosztom