VB 2014

Ilyen a jó szomszédi (v)iszony, örjöngő skót Sao Paulóban - videó

Nagy-Britannia nagy része minden bizonnyal a pokolba kívánta a péntek reggelt, miután csütörtök este Anglia 2-1-es vereségével gyakorlatilag kiesett a vb-ről. A királyság egy másik része viszont egyáltalán nem szomorú az angolok búcsúja miatt, a ő táborukat erősíti Mark McConville is.

A 41 éves skót drukker a pénteki nap egyik sztárja, a glasgow-i focibarát ugyanis a helyszínen tekintette meg az Uruguay-Anglia találkozót - csak éppen nem az angol szektorban. Az internetre felkerült videóban az uruguayi szurkolókkal együtt őrjöngött Luis Suárez második gólját követően, majd később testvére felismerte őt, és feltöltötte a "sztorit" a közösségi oldalra.

Az angol-skót ellentét egyáltalán nem új keletű, de az biztos, hogy az angol drukkerek szemében nem segítette elő az egymáshoz való közeledést Mark McMonville magánakciója.

Uruguay a sérüléséből visszatérő Luis Suárez két góljának köszönhetően 2-1-re legyőzte Angliát a D-csoport második fordulójának találkozóján, életben tartva ezzel továbbjutási esélyeit.

142355
[1444402] 2014-06-19 21:00:00 Uruguay - Angliax;
vb-2014