Magyar foci

Balajcza Szabolcs meghosszabbította szerződését Újpesten

Kedden meghosszabbította szerződést Balajcza Szabolcs az Újpest FC-nél. A csapatkapitány új kontraktusa egy plusz két évre érvényes.

Balajcza egy plusz két évre írt alá - fotó: ujpestfc.hu

Balajcza Szabolcs 2006 nyarán érkezett a Megyeri útra, a mögöttünk hagyott nyolc szezonban a szerződését a múlt héten meghosszabbító Kabát Péterrel együtt egy ezüstérmet és egy kupagyőzelmet ünnepelhetett. A kapus eddig 272 tétmérkőzésen védett Újpest-mezben, a 2007/2008-as szezonban tagja volt a magyar válogatott keretének is. A hálóőr örül annak, hogy továbbra is Újpesten folytathatja pályafutását.

Hosszú volt a tárgyalássorozat, többször is beszélgettünk a tulajdonos úrral a folytatásról. Nagyon szerette volna, hogy maradjak és én is jól érzem magam Újpesten, szóval örülök, hogy sikerült megegyeznünk - mondta Balajcza az ujpestfc.hu-nak. - Számomra a játéklehetőség a legfontosab, a plusz két év egy kölcsönös opció mindkét fél részéről, erről majd a következő szezon végén beszélünk újra. Mostantól a hétfőn kezdődő felkészülésre koncentrálok, készen állok megküzdeni azért, hogy a kezdőcsapatban kapjak helyet."

Hétfőn azt is bejelentették, hogy Kovács Zoltán lesz az Újpest FC sportigazgatója