Magyar válogatott

Elővételben elfogyott ötezer jegy a kazah-meccsre

A Magyar Labdarúgó Szövetség csütörtökön jegyvásárlási akciót hirdetett, melynek keretében a szombati magyar-kazah válogatott mérkőzésre 500 forintért jegyet váltó első 5000 szurkoló ingyen nézheti meg szeptember 7-én, a Ferencváros új arénájában rendezendő Magyarország-Észak-Írország Eb-selejtező mérkőzést.

Az 5000 kedvezményes jegy szombat hajnalra fogyott el, vagyis az akciós keret mostanra megtelt. Ettől függetlenül, aki szombat este szívesen kimenne a sokat megélt Puskás-stadion utolsó válogatott mérkőzésére, még vásárolhat jegyet a találkozóra a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express jegyirodáiban, így például 18.00 óráig a stadionhoz közeli Aréna Plázában található Neckermann Utazási Irodában (további jegyirodák: www.eventim.hu/hu/outletek).

Az akciós jegyekkel rendelkező szurkolók számára fontos információ, hogy a kazahok elleni belépőjüket meg kell őrizniük ahhoz, hogy az északírek elleni meccsre ingyen kaphassanak jegyet. A kedvezmény kizárólag azon jegytulajdonosokra érvényes, akik valóban kimennek a kazahok elleni meccsre (a beléptetésnél a jegyeken található vonalkódot leolvassák, ezeket egy számítógépes adatbázis tárolja, a későbbiekben, a kedvezmény érvényesítésénél ez szolgál bizonyítékul arra, hogy a jeggyel valóban bementek-e a mai mérkőzésre) - írja az mlsz.hu

Szombat este Pintér Attila együttese a világranglista 124. helyén álló Kazahsztán csapatával vív barátságos felkészülési mérkőzést a Puskás Ferenc Stadionban. Az egykori Népstadionban ez lesz az utolsó találkozó, mivel hamarosan megkezdik az aréna felújítását.

A magyar csapat négy nappal ezelőtt egy borzasztóan alacsony színvonalú mérkőzésen 1-0-s győzelmet aratott Albánia felett, amely egyben Pintér Attila első győzelmét jelentette a nemzeti csapat élén. A szövetségi kapitány a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón nem sok jóval kecsegtette a szurkolókat, mivel azt találta mondani, hogy “a szurkolóknak hozzá kell szokniuk, hogy a modern futball ilyen fegyelmezett védőjátékot követel meg. Bár a győzelemre hajtunk, nem várható el tőlünk látványos játék, szövetségi kapitányként nem küldöm guillotine alá a játékosaimat".

Ehhez képest az elővételben értékesített 5000 belépő bizonyos szempontból fantasztikus sikernek is értékelhető.

[1672489] 2014-06-07 20:30:00 Magyarország - Kazahsztánx;