VB-tippjáték

750 ezer forint értékű nyereményeső a foci-vb alatt!

  • hatharom.com
megosztom

A hatharom.com nagyszabású tippjátékot indít közelgő a foci-vb-re, ahol összesen 750 ezer forint összértékű nyeremény kerül szétosztásra. Nincs más dolgod mint tippelni, és felmarkolni az 50 nagyszerű nyeremény egyikét.

A hamarosan kezdődő foci-vb természetesen a hatharom.com életében is jelentős esemény, a tornára exkluzív tippjátékkal kedveskedünk felhasználóinknak. Abet-at-home jóvoltából igazi nyereményeső vár Rátok, összesen 750 ezer forint értékben. Az első ötven felhasználó részesül díjazásban, többek között iPad Air, szurkolói relikviák és sportfogadáshoz felhasználható ingyen tőke kerül szétosztásra a legjobban tippelők között.

hatharom.com vb-tippjátéka - nyeremények (750000 forint összdíjazás)
Helyezés Díj
1-3. iPad Air 16GB wifi
4-8. Az általad választott focicsapat meze
9-18. Az általad választott focicsapat baseball sapkája
19-28. Az általad választott focicsapat szurkolói sálja
29-50. 6,000 forint (20€) bet-at-home sportfogadó tőke

S mit kell tenned, hogy nyerj? A foci-vb alatt a meccsek rendes játékidejének végeredményét kell csupán megtippelned háromesélyes fogadási típusban. Minden felhasználó 100 pontot kap a verseny kezdetén, a cél, minél több pontot összegyűjteni a foci-vb mérkőzéseire leadott tippekkel. A játékban való részvétel ingyenes, csupán egy hatharom.com-os regisztráció szükséges hozzá. 

A játék pontos menetét és a részvételi feltételeket az alábbi táblázatban foglaljuk össze. A mérkőzésekre vonatkozó tippjeidet a játék aloldalán, a kívánt esemény egyik kimenetelére (1,X,2) kattintva tudod feladni, de az oldal különféle pontjain megtalálható vb-meccseknél megjelenő TIPP gombot használva is részt vehetsz a játékban. Ebben az esetben mindössze arra kell figyelned, hogy a fogadási típus kiválasztásánál a lehetőségek közül a Végeredményre kattints!

A hatharom.com vb-tippjátéka
A játék menete
 
A részvétel feltétele mindössze egy hatharom.com-regisztráció, amelyet a tippjeid feladásakor a Tippek elküldése gombra kattintva azonnal könnyedén létrehozhatsz.
A vb-tippjátékban a brazíliai labdarúgó-világbajnokság összes mérkőzésére (64) lehet tippelni.
A találkozók rendes játékidejének végeredményét kell megtippelni háromesélyes fogadási típusban (1,X,2).
Minden felhasználó 100 pontot kap a verseny kezdetén.
A cél, minél több pontot összegyűjteni a foci-vb mérkőzéseire leadott tippekkel.
A verseny során összegyűjtött pontszám alapján alakul ki a ranglista sorrendje, a legmagasabban rangsorolt felhasználók értékes nyereményekben részesülnek. A díjazást az oldal tetején találod!
A torna különböző fázisaiban megrendezésre kerülő mérkőzésekre előre meghatározott nagyságú téttel lehet tippleni a meccsek kezdetéig.
Az előre meghatározott tét nagysága csoportmérkőzések esetén 2 pont, a nyolcaddöntők esetén 5 pont, a negyeddöntők esetén 7 pont, az elődöntők esetén 8 pont, a bronzmérkőzésen 9 pont, a döntőn 10 pont.
Nyertes a tipp, ha a mérkőzés rendes játékidejére vonatkozó háromesélyes fogadás kimenetelét helyesen tippeled meg.
Vesztes a tipp, ha a mérkőzés rendes játékidejére vonatkozó háromesélyes fogadás kimenetelét helytelenül tippeled meg.
Nyertes tipp esetén egyenlegeden jóváírásra kerülő pontszám: a tét és a helyes kimenetelre kínált odds szorzata mínusz a tét.
Vesztes tipp esetén attól függően, hogy a torna melyik fázisában kerül megrendezésre a mérkőzés, előre meghatározott pontszám kerül levonásra aktuális egyenlegedből.
Pl. A Brazília-Horvátország csoportmérkőzésen hazai győzelemre tippelsz 1.33-szoros oddsszal. Ha Brazília nyer, egyenlegeden jóváírásra kerül (1.33x2)-2=0.66 pont. Ha Brazília veszít, egyenlegedből levonásra kerül 2 pont.
Az oddsok a mérkőzés kezdetéig folyamatosan változhatnak, a tipp mindig a feladás pillanatában aktuális oddson kerül megjátszásra, és ez alapján kerül kiszámításra a nyertes tippek pontszáma.
Az oddsok a fogadóirodák kínálatában elérhető valós adatok alapján jelennek meg, és az oddsok változásai is mindig a fogadóirodák által végrehajtott módosításokat követik.
 
Részvételi feltételek
 
A nyereményekre való kvalifikációhoz legalább 20 mérkőzésre kell tippelned a torna folyamán.  Egy felhasználó naponta 10 tippet adhat fel.
A 29-50. helyezettek díjazása egyenként 6000 forint értékű sportfogadási tőke, a nyeremény jóváírásának feltétele bet-at-home-on vezetett számla.
Amennyiben a felhasználó 2014. június 5. 00:00 előtt rendelkezik bet-at-home regisztrációval, úgy jogosult a 29-50. helyezettnek járó díjra, amennyiben még nem rendelkezik, akkor csak abban az esetben válik jogosulttá, ha regisztrációját ahatharom.com linkjén keresztül hozza létre.
A játékban bármely hatharom.com-on regisztrált, 18. életévét betöltő felhasználó részt vehet.
Egy természetes személy csak egy regisztrációval vehet részt a játékban.
Bármelyik fenti szabály megsértése a versenyből való azonnali kizárást vonja maga után.
A nyerteseket a játék végén emailben értesítjük a nyeremény átvételéről.
A játékban való részvétel feltételeit a hatharom.com bármikor módosíthatja.
A vb-tippjáték médiapartnere a 444.hu.
vb-2014
megosztom