Férfi kézilabda BL

Sok problémánk volt felállt fal ellen - Ortega

Az MKB-MVM Veszprém 29-26-os vereséget szenvedett a Kieltől a Bajnokok Ligája elődöntőjében, így nem jutott be a fináléba.

Ortega csalódott - Fotó: AFP

"Sok problémánk volt támadásban felállt fal ellen. Tudtuk, hogy nem szabad engedni a Kiel lerohanásait, de sajnos sok technikai hibát vétettünk, ezt pedig ellenfelünk könyörtelenül kihasználta" - értékelte a vesztes mérkőzést Carlos Ortega, a Veszprém vezetőedzője csapata honlapjának.

"Sajnálom, hogy nem sikerült győznünk, sajnos a meccset az indításgólok különbsége döntötte el, támadásban nem tudtunk elég hatékonyak lenni, a Kiel pedig leindított minket. Készültünk a gyors indítások kapcsán a visszarendeződésre, de nem tudtuk kellő hatékonysággal megszűrni őket. A bronzmeccsre megpróbálunk megfelelően rápihenni és felkészülni. Motiváltak vagyunk, szeretnénk győzelemmel búcsúzni Kölntől" - idézte Nagy Lászlót a keziszovetseg.hu.

A Veszprém vasárnap 15:15-kor lép pályára a bronzmérkőzésen, amelyről a hatharom.com élő szöveges közvetítésben számol be.

Férfi kézilabda Bajnokok Ligája Final Four
elődöntő
MKB-MVM Veszprém - THW Kiel 26-29 (13-13)
Köln, Lanxess Arena, vezetik: Krstic, Ljubic (szlovénok)
 
Veszprém: Alilovic, Fazekas (kapusok), Gulyás 1, Ilics 5, Iváncsik G. 2, Iváncsik T. 1, Jamali, Mocsai, Nagy L. 4, Chema Rodríguez 2, Ruesga 3, Schuch, Sulic 2, Terzics, Ugalde 4, Vilovszki 2
vezetőedző: Antonio Carlos Ortega
 
Kiel: Sjöstrand, Palicka (kapusok), Ekberg 3, Jallouz, Jícha 4, Klein, Lauge Schmidt, Palmarsson 7, Sigurdsson 6, Sprenger 2, Toft Hansen 1, Vujin 2, Wiencek 3, Zeitz 1
vezetőedző: Alfred Gíslason