Karrier

Jenner elhagyja a Ferencvárost

Minden bizonnyal a szezon végén távozik a Ferencváros csapatától Julian Jenner, aki iránt ügynöke szerint Spanyolországból és Törökországból is érdeklődnek.

Jenner számára véget ért a ferencvárosi kaland / vi.nl

A holland Voetbal International internetes portál cikke szerint Julian Jenner nem tudott megállapodni a Ferencváros vezetőivel a folytatásról, így a lejáró szerződéssel rendelkező támadó középpályás az idény végén elhagyja a Népligetet.

"Jenner jövője egy másik országban folytatódik" - mondta a vi.nl-nek Cihan Korkmaz, a holland játékos menedzsere. "Jelenleg Spanyolországból, Törökországból és Közép-Kelet Európából tudok beszámolni érdeklődőről" - tette hozzá Korkmaz.

A most 30 éves Jenner korábban a NAC Bredában, az AZ Alkmaarban és a Vitesse-ben is megfordult, a Ferencvároshoz Ricardo Moniz hívószavára, 2012-ben igazolt. A magyar sajtóban korábban megjelent, hogy Jenner a Győri ETO-hoz kerülhet, ám a jelek szerint ez az információ kacsának bizonyult.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Orosz Pál vezérigazgató egy tv-s műsorban elmondta, Julian Jennernek akkor lett volna (?) esélye egy újabb szerződésre, ha a bajnokság utolsó fordulóiban kiemelkedő teljesítményt nyújt. Mint ismert, a szurkolók egyik legnagyobb kedvence azután került ki a "pixisből", miután az MTK elleni bajnoki mérkőzésen piros lapot érő szabálytalansága után kis híján nekiment Máté Csaba másodedzőnek.

Jenner távozásával egyébként megszűnhet a Fradi holland légiója, hiszen Thomas Doll irányítása alatt Mark Otten, Arsenio Valpoort és Jack Tujip is kikerült a felnőtt keretből, előző kettő a nyáron minden bizonnyal elhagyja a klubot, míg Tujip esetében további egyeztetések várhatóak, mivel a holland másodosztály korábbi gólkirályának még egy évig érvényes szerződése van az egyesülettel.


Thomas Doll együttese az utolsó forduló előtt a harmadik helyen áll az OTP Bank Liga tabelláján, így amennyiben sikerül hazai pályán legyőznie csapatának a Paks gárdáját, úgy a Ferencváros biztosan a harmadik, tehát Európa Liga-selejtezőt érő helyen zár az OTP Bank Ligában. A zöld-fehér rangadóra egyelőre még nem kínálnak oddsokat, viszont amint ez megtörténik, a hatharom.com beszámol majd róla.

[1610000] 2014-06-01 15:00:00 Ferencváros - Paksx;
144894