AC Milan

Seedorf jövője kérdéses a Milannál

Az AC Milan korábbi legendás mestere, Arrigo Sacchi szerint Clarence Seedorf tele van ötletekkel csak a megvalósítás nem sikerül.

A szezon végén döntenek Seedorf jövőjéről

Clarence Seedorf januárban vette át az irányítást Massimiliano Allegritől, azóta 17 meccsen tíz sikert aratott az AC Milannal és reális esélye van arra, hogy Európa Liga-szereplést érő helyen végezzen a csapattal. Ennek ellenére a holland szakember pozíciója nincs biztonságban, olaszországi hírek szerint Silvio Berlusconi elnök az utódját keresi.

"Még kétéves szerződés köti a Milanhoz Seedorfot - reagált Berlusconi a Radio Capitalnak. - A szezon végén leülünk és együtt döntünk a jövőjéről."

Eközben Arrigo Sacchi, a Milan korábbi mestere úgy vélte, Seedorf olyat szeretne kihozni az együttesből, amire nincs megfelelően felszerelve.

"Clarence megmutatta az ötleteit, de más dolog mondani és más megcsinálni - magyarázta Sacchi, aki edzőként 1989-ben és 1990-ben megnyerte a BEK-et az AC Milannal. - Nem könnyű rockbandát csinálni akkor, ha csak jazz zenészeid vannak. Elért néhány jó eredményt, de nem mindig járt sikerrel."

[1536886] 2014-05-11 12:30:00 Atalanta - AC Milanx;
146892