Lazio

Klose mégsem távozik, akár 2016-ig maradhat Rómában

2015-ig meghosszabbított szerződését a Lazio támadója, Miroslav Klose, de az opciós jog életbelépésével akár 2016-ig Rómában maradhat.

Miroslav Klose jól érzi magát Rómában

A német válogatott csatár 2011-ben érkezett az olasz fővárosba, de sokáig úgy tűnt, a nyári átigazolási időszakban klubot válthat. A felek végül megegyeztek a szerződéshosszabbítás feltételeiben, a kontraktus pedig tartalmaz egy jövő nyáron életbe lépő plusz tizenkét hónapos opciót.

"Boldog vagyok, hogy itt maradok a Laziónál" - mondta a bejelentést követően Klose a klub hivatalos honlapján. "Fontos feladat számomra, hogy részese lehetek az együttes terveinek."

A 35 esztendős támadó március óta különböző sérülésekkel, izomproblémákkal küzd, ezért csak három mérkőzésen lépett pályára. A szezon egészét tekintve huszonhat fellépésnél jár. Huszonkét bajnoki találkozóján hét gólt szerzett és öt gólpasszt osztott ki, vagyis teljesítménye alapján helyet követelhet magának a németek világbajnoki keretében is.

A Lazio jelenleg hetedik a Serie A-ban, de egy óriási hajrával és némi szerencsével még akár két helyet is előreléphet. A rómaiak hétfőn a Hellas Veronát fogadják.

[1536873] 2014-05-05 19:00:00 Lazio - Veronax;
146892