Magyar Kupa

Nem csak a szurkolók, az edzők is fanyalogtak az MTK-Újpest után

A vártnál lényegesen gyengébb színvonalú, kevés érdemi történést hozó mérkőzést játszott egymással az MTK és az Újpest a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének első felvonásaként.

Nebojsa Vignjevics sem volt elégedett a szerda este látottakkal - Fotó: ujpestfc.hu

"Nem játszottunk jó meccset, sajnos ez igaz az előző mérkőzéseinkre is" - fogalmazott a gól nélküli döntetlent hozó találkozót követően Nebojsa Vignjevics, az újpestiek szerb trénere az ujpestfc.hu-n. "Nem alakítottunk ki elég helyzetet, amelyek akadtak, azok is elsősorban pontrúgások után alakultak ki. Ez probléma, úgy látom pár játékosom kezd elfáradni kicsit, hiszen az összes mérkőzést végigjátszották, nekem meg kell találnom a módját, hogy ők frissebbek, kipihentebbek legyenek. Nyerni jöttünk, vagy minimum egy gólt szerettünk volna szerezni, de ez nem sikerült, így nem lesz könnyű dolgunk a visszavágón, Mindennel együtt is bízom benne, hogy akárcsak a Ferencváros elleni 0-0 után, ezúttal is sikerül majd hazai pályán hozni a továbbjutást."

"Az a helyzet, hogy nem játszottunk jól bár voltak jó időszakaszaink a mérkőzés során és természetesen az Újpestnek is voltak jó periódusai" - értékelt a kék-fehérek szakmai igazgatója, Garami József. "A második félidőben volt két nagy helyzetünk, amiből az egyiket ki kellett volna használni és akkor nyugodtabban várhatnánk a visszavágót. A továbbjutás kérdése pedig nyitott maradt."

A párharc második felvonását május 6-án rendezik a Szusza Ferenc Stadionban. A másik ágon a címvédő DVSC-TEVA 4-2-re nyert a Diósgyőr ellen hazai pályán, így előnnyel utazhat a miskolci visszavágóra.

[1687236] 2014-04-16 18:00:00 MTK - Újpestx;