Női kézilabda

Győrből érkezik balkezes átlövő a Ferencvároshoz

Csütörtökön hivatalossá vált, amiről már hetek óta pletykáltak. A magyar válogatott Soós Viktória távozik a Győrből és a rivális Ferencvárosnál folytatja pályafutását.

Soós Viktória 2006 és 2008 között már volt a Ferencváros játékosa - Fotó: fradi.hu

Jól ismerjük a balkezes átlövőt, hiszen az elmúlt szezonok során ellenfélként sokszor megcsillogtatta ellenünk tudását - írja az átigazolásról szóló beszámolójában a fradi.hu. A Győrrel tavaly Bajnokok Ligáját, magyar bajnokságot és Magyar Kupát nyert játékos kétéves szerződést kötött a Ferencvárossal. "Só" korábban 2006-2008 között játszott már a Fradiban, most egy hosszabb kitérő után, a Debrecen, a Vác, a Hypo és a Győr érintésével visszatért a zöld-fehér együtteshez.

"Amikor eligazoltam innen, annak is alapvetően magánéleti okai voltak, jó tapasztalatokkal távoztam" - nyilatkozva a jobbátlövő. "Nagyon szeretem az itteni légkört. Például amikor 2007-ben bajnokok lettünk, azt egyszerűen nem lehet elfelejteni, nagyon nagy dolgot vittünk véghez. Valami hasonlót szeretnék átélni a következő években is a Fradival."

A népligetiek magabiztosan jutottak be a bajnoki döntőbe, miután oda-vissza legyőzték a Dunaújvárost. A Győr és a Ferencváros az NB I-es finálé előtt a Magyar Kupa négyesdöntőjében is találkozhat, melyet jövő hétvégén rendeznek Dabason.