NB I

Hátrányból verte a Győr a Kecskemétet

megosztom

A Győr 2-1-re verte otthon a Kecskemétet a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójának vasárnapi meccsén.

Az első félidőben a hazaiak számos nagy lehetőséget dolgoztak ki, ennek ellenére csak a kecskemétieknek sikerült a kapuba találniuk, Gréczi egy szép egyéni megmozdulást követően passzolt a hálóba. A fordulást követően szinte azonnal egyenlíthetett volna a Győr, de Rudolf kiváló átadását Varga Roland a kapu mellé lőtte. A kontrákra berendezkedő vendégek magabiztosan tartották előnyüket, amelyet könnyen növelhettek volna, de Simon András nagy helyzetben Kamenárba lőtt. A győriek ezt követően tovább rohamoztak, majd Marek Strestík találatával a 65. percben egyenlítettek. A hajrára teljesen beszorult a Kecskemét, meg is voltak a lehetőségei a hazaiaknak, de egészen a 93. percig úgy tűnt, hogy az eredmény már nem változik, az utolsó pillanatban aztán Varga Roland eldöntötte a három pont sorsát.

Horváth Ferenc csapata ezzel kihasználta a listavezető Debrecen szombati vereségét, így ötpontosra csökkentette hátrányát. A Győr mérlege továbbra is százszázalékos hazai pályán a Kecskemét ellen az NB I-ben: saját közönsége előtt ez volt története hatodik győzelme a lila-fehérekkel szemben.

OTP Bank Liga
24. forduló:
INFO Győri ETO FC - Kecskeméti TE-Phoenix Mecano 2-1 (0-1)
Győr, 2200 néző, v.: Solymosi
gólszerzők: Strestík (65.), Varga Rol. (93.), illetve Gréczi (9.)
sárga lap: Rudolf (52.), Svec (54.), Kalmár (85.), illetve Gréczi (23.), Forró (27.), Karan (51.), Szécsi (52.), Eninful (79.)
Győri ETO FC: Kamenár - Svec, Lipták, Lang, Dinjar - Trajkovic (Andric, 70.), Kronaveter (Kalmár, 55.), Kamber - Strestík (Burgos, 81.), Rudolf, Varga Roland.
Kecskeméti TE-Phoenix Mecano: Poleksic - Póti, Karan, Varga Rób., Forró - Savic (Balázs Zs., 67.), Gréczi (Nagy P., 89.), Eninful, Vukasovic, Szécsi - Simon A. (Bebeto, 75.).
[1609934] 2014-04-13 18:30:00 Győr - Kecskemétx;
144894
megosztom